Ај и ја ко Монро реков да ви пиша и да ода да легва зш утре требит да станва со кокошкине ! Пуста прва смена, колку ја мраза бре луѓе златни ...Ај, ај заминва ја, убо да спиете
Не бе, немат врска, само ептен имаме навалено во другине теми демек знајме и ние литературно да зборвиме. Фииииииииууууууууууууууу
Има ли нкој тука шо ќе ми се придруже да попише Кавдаречки малку? Инаку ме мрзеше да читам се шо сте изнапишале..113 стр. се (ако не су грешка)..прочитав бааѓи и супер е темата,браво за тиа шо му текнало да направе
ООО земјак... добродојде у виа клуб и за тебе и за мене де, оти и ја првпат пишуам на ваа тема. Не за друго туку ногу слабо од виа кавадарчаните, изглеа сите по лојзето се, врзуат ли шо ли прават? Ај доста е за сеа, пос па че ти викнам да се полафиме.
Доста интересна тема.Имала сам прилику да контактирам с'с људи од различни градови с'с различни дијалекти и најинтересни су ми од Валандово и Делчево
Ја сакам од се срце да повикам на бојкот шо на дечињата им ги скратиле часојте за на маскенбал да оделе. Пу јаз'к, многу лепо ги учет, да не учеле книги за да глуметареле нешто таму. Ех мори омладино, шо дозвољвиш?!
Абе кае Ким? Ким кае? Не е битно, битно да и’ кажам дек сабајлево јадов пица кифла стегната на тостер од фул Уба мор, убаааа. Фала за откритието, ме просветли
Лее љуѓе, времево шубо денес мх мх милина! Ама ноѕеве ме скинаја од болење. Со кој памет не знам трчавме до онаму
Како па да не немало кавдарчани. Ја се отепа од пишување на темата а они ми викат немало, не виделе до сега. Еми требало цела тема да а прочитте за да виите. Мерлинко мори, оти така зборуиш? Ами остај ги деца, нека се порадуат малце и они. И ја ка беше мала ни ги скратуваа часевите, па шо ми фале сеа, арна сум си, знам шо е вредно у животот а шо не
Крателе? Како то тие крателе часој а јас не знам и во моено школо не беа скратени? Денеска ги зафркававме наставничкине. Убо им напрајфме! Тие нас оценки ќе ни намаљвет, ние ниф така ќе им сејме. е не! Ама убо е шо никоја наставничка не ни рече нишо, сепак први април е и на то се извајфме..
Е сега прао да ти кажам, убо сте им напрајле шо сте ги зеле низ ноѕи зш не ви ги скратиле часојте. Нек пукнет бе. Убо им е.
Кј нас во гимназија , професорине едно шегобијци шо се..да падниш на г'з. Нишо ич , не е до смеење работава. Тук овај Триксон пустиов сеа го читам во банирани корисници..колку ме смејт , ептен е вицкаст. и така , јас веечерва после долго време ќе се социјализирам , да покажам дека сепак немат да се закалугерам. И то ви викам. Ај убав помин вечерва момичиња
А ја ке си дремам дома, и ич не ме бригат, пошо ја старика сум тро и немам воља. Ама зато ја утре... шо бе? Главна!
Ова по плавушовска линија? Е да си ми жива. Една бацка му пуштам на бебулето, од тетка-метка Мерлинка.
Оу јес, мора нии плавушите да се подржаваме Цунно е бебето од тета Мерлинка. А он ти праќа на тебе една клоцичка Сите шо незнаат шо да праат, нек доот на чат
Слушам нешо утре Мерлинка ќе се праела главна во градов. Ќе се прчиш? И јас ќе се прчам и да видам дал ќе се најме! Важит?