Денеска дено ми помина многу арно....прошетах се фана ме воздухо оти ка се бех затворила по дома....иначе нема да излаза оваа вечер ќе си седа на фемина и това е това
Ја луѓина мили се прибрав кун-куќи, и ке си почнам да си учкарам по малу... ама ич не ми го фаштат око... ќерата... Него, сакав да ви кажа дек излегов вчера, прошетав по сите местулиња млади кј шо одет вака ко шо бев ја пред бајџи време и криво ми е зш со Катакомбулено не се видов. Ама аку де, шо, ја пак главна. Со Ката-другиот п'т ке се видиме. Ајт, све најубо, поздрав феминизирани суштества.
Знајш дек и мене ми е криво шо не те видов? А баш на влезот од Адмирал бев. Ту бре слепци. Криво ми е. Че си пукнам.
Пу јаз'к. Ам аку ај, ке се видиме другиот пат, дотогаш нема ко плава да ме распознаваш тук ко обезкосена момичка... ... млада ...
Шо бе нешо ве снема, се спи*кавте? Ајде поживо малце, ја затапевте темава, а порано ја отекувавте на неа, ко натрипани сите.
Све су домаќинки едн пут, дур не заврши Бандини они ништо не работив, а тмн работу па муабет да праву.
Ништо појче не признавам. Шуба серија беше... Ногу садржајна... толку садржајна со цела содржина во 518 епизоди ја имат садржано.
Животиште. Тешко, ко мене во моментов. По тој повод од утре сум во депресија (заврши серијата, значит ке си легнам болна), а со то и диета ке си воведам, мојт ке ми ја вратет така. Помирна беше зградава дур имаше Бандини. Сега ке се дерет комшиве ко рушени.
Aуууу трај, не думај! Не да се досадни, ич не можам да гледам индиски серии. Заради јазико, не за друго.
Мајка ми е од Кавадарци, плус дечко ми а татко ми е од Куманово, а си живеам во Скопје. Ти кога ќе дојдеш во Ск Че ојме на кафе.
Ајде да зборимо на дијалект.. еве ајде ќе тропамо некои глупости. Какву музику сакате да слушате? Кој ви е омилен бенд? Ја д`нска опседна с`с Епику (тој е иначе симфоник метал) и такој. И тој.. не ми текнуе ништо друго на памет..
Аха не го видех нејнио коментар. Иначе ќе дојда за Скопје ама мај некое време, сега на ескурзија ќе одиме па велиден ќе не зафане. Да помине колоквиумска на сестра ми и обавезно ќе дојда. Со Мерлинка да се договориме да ни се погоди термино у исто време иии кафенце не ни бега