Не е до нив бе. До мене е. Ја нејќам. До 24 мај ја су сингл и не ме интересират ништо. Ак сакат и принцот од бел коњ нек слезит Катакомба зборот че си го одржит.
А мерлинке немат да е интересно ако јас ви кажа, То зн`чит да се чепк`т по приватните работи на чојакот... Спојлер до охрид блиску сум
Саде оштро си сакат, аха. Пак 24 мај ен кј е, не? Ха! Ја имам и по цели години издржвено без дечко, и евеј ме, машала пак стара мома сум. А тиииииииии од Ресен си? Ха! Ја имам таму многу шетано, да су жива и здрава и ја.
Ееее ама знајш од кога реков? Е незнајш. Не кажва овде. И да те поздрава па ак нешо убо да си поминиш за 1 мај и дај бре да не си појче стара мома.
Море нив нек им мават умот на шо сакат Јас пример стално си се припуљвам ито в очи им се пуљам, а тие како сакет А обично ко ќе ме видет забегана и тие забегвет, па си се пулиме така. Ко магнет очиве ми се Ете, си кажав и јас. Ај чао.
Абе се собра пак југозападов овде а? Туку знајте шо си мисљам? Овие смешковциве колку реално изразвет емоци, а никој вакви фаци во живо не прајт. Пример ова шо се срамит стварно одразвит чоече шо пропаѓат в земја, а ние вака не се срамиме не? Или ова шо си го сакам најмногу, гревче си го викам Жаљ ми е ко ќе напрајт онака бе. Кој ги измислил овие смешковциве, кој ги дизајнирал? Еф овде му оддавам почит
Ливинг мор, амор не прај да ми е незгодно, па да кажвам овде то сТрамењето на шо ме подсечат... башка и 18- имат присатни во моменатов. Ах, шо си ти... Ја ова го прам ептен скрос точно тамам веџине убај ми се гајтански... масссссс...
Кажи мор овие малИве поопасни се од нас, не от не. Еј ова массс е единствениот збор покрај тос шо на охридско-струшки не завршвит на Т. Она со тос Пирамидана ми го кажа, па да дополниме со масва. Спојлер и знам шо мислиш сега. Струшко-охритски дан требеше да напишам?
Морат Ливинг да се собериме, морат. Едно време се жалеа од нас, сме ја нападнале темава. Ама изгледа не может колку нас јаки да се А она со ТОС не го знаеше? И да ви кажам еден келнер преѓе ми идеше да го зеам со нешо. Му кажвит виц на колегава: ГО ПРАШВИТ ОХРИЃАНЕЦОВ НА ДРУГ ОХРИЃАНЕЦ: „АБЕ, ШО НОКИА ТИ Е АЈПОДОТ?“ А ОВАЈ МУ ОДГОВАРАТ: „БЛЕКБЕРИ БЕ“. Ито сто пати го повтори вицов, дан не го слушнавме случајно. Шо да е нешо
Абе ова со тосс не го знаев, не ме научиле ко шо требит, се праев модерна му редев Т на крај и нему. Не знам понекош кога е доста со Т-но, и кај шо не требит го редам Тој келнерот некое скопјанишче бил гарант, не им чинат вицојне ними Туку и кај нас поскапиле таксине, сега шо прајме?
Научив да го имитирам дијалектот ама уше пишување не ми иде, еве Ливинг нека потврди...али ептен сте ми интересни да ве читам. Битно ме пофалија другарките од Охрид од кај сум знаела нови охридски зборови. Е не! Ќе се заебааме! Продолжете, да можам надаље да ве читам а ја идам тосс да си напраам
Ех, шо ти е младосс... На ова време тосс им се прајт. Аку, и на саламине чесс да им се напрајт... Нееееееееееееееееее... нејчев то да речам. Мислев... овај... демек за кој не ке се омрсит вечерва - мрсно нек си к’снит.
Пирамитке, читам, ного рано ти текнало тос да си прааш. Ама ако, ќе ти простаме на убавиинта. Инче, дек за 1ми мај? Ај дек и даа, убаф помин. Да си поминате најуво. И вии па, Струмичанки, окључејте се малко и тука, нем само у другите теми, как ќе си промовираме дијалекто?