Ти, ам кој друг? Не се прај сега ко од Струга да си дојдена Туку Теодора ја немат и таа да не е Ресен бидена ?
Дечки, абе вие пак сте ми се размуабетиле овде, нешо, а? Вас сонцето ви заоѓа или јок? Треба ли да се спие? Па после ја крива. Па ќе ми бараат пеесденари за разгледница у Охрид ради туристичко-географски национализам Ајт сите по дома, да не зеам да делам чврги тука. Ја ќидам у кревет сеа пошо сум крш тапа ем прекршена опет у врат, ме заебаа више стопеесет на саат, и не се трпи. Ќе му и*ам тоа мускулот шо се кочи, коа ќе зеам да го измасирам утре има да се чуди од лепоти шо го снашле. Е така. Утре ви се јавуем на гевгелиски. Денес не сум у форма за дијалектизирање. Бидете така, па да ве читам и пак да ве учам па да изненадам летово пак со по некој охридски збор, да не биде работаа само ушчоме и чашитка
Ам мор, пак вие сте се изназборале за то јаболката за све, ам кај сте да кажите забрајвте стара мома си легвит порано. хм и ојте сите в ресенон а никоја да донесит од јаболкана, пак и мерлин за ресани не ми се ојт зш мор да не ти саќет тоа душичката од то ресаните ам шо убај се. хм. ајт сега може спијате или кафе си пијате дома ви а?!? абе рабоќево вака не врват, ам не врват ко ви вељам
јас не спијум ама пред пола саат едвам станав (оти морах) и сега ке са расонавум 2-3 саата на компјутерот ке јадум и бришка на школо до вечар
Ам од Скопје сум мор ам шо да праа досадно е да си збора по скопскиов по дома си го збора по работа хахаха
Мене не меј досадно да си лафум гивгилијски незнам дали знајс али некој пт ка са зафркавме збориме скопски (ва иметирме оти ни е интересно )
Смо муабети да му извавале на чоека дек сум била Ресен по јаболка, как да не сум била, синкир пак убај се сега јаболкана не от Ресен од кј сакат нек се им помина нив времето... Тук јас си легвам порано шо да прајш ради пуста убајна не за друго. А вије во ниедновреме чашитвите кој шо прајт и кј ојт, ах леле !
A шо мислеше ти мор, ќе појш и никој не ќе те разберит? Ееее мами сега дек не си била, ваѓај се. Знајме ние убо кај си била, ми кажа внука е од сестра е на Ристана.
Мо чупо от Ресен си? Да не са знеме? по пишењето не ми си позната многу ќе та мола да јаболката ресенцки не ни ги кудиш... најубај јаболка си имаме! немат сонце,та жур ќе на напреше... смо врнит и врнит,не запре де.И ние младите тро да излезиме да се поткаламе по ливадјето да ма знеше ќе ма бараше и ќе та частев.. кој кафич ти са бендиса најмногу?
Ејгиди, ми јас прв пт а гледум ваа тема, а вие тук сте се размаабетиле без врска, кадр да се каже нешто.
Шо ти прајт пуста чашитлама, била макар и лажна ќе починш да вервиш во неја од ногу шо е употребвена , ак ти речет си била вака појќе љуѓе ќе се подзамислиш, дан бев вистина и заборајф ? Не, мор убај тука сум во градов ам имам зголемено работно време онај хефе ненормалнион како би го захефтала со хеф-машинка целион за идеиве , ама то ти е, ак ти чинит, па и да не ти чинит, немат чаре... Ти Примавера не се вреѓај одма, најубај се вистина вашите ресенски јаболка реков дек во моментов сеа не чинет никој, зш се ко сварени ова време му помина рокот, јаболко чинит на есен да го ксниш да се чујат загриз убав, сочно, за мерак, сеа ќе чекаме есен за саглам јаболко, овие сварениве ланскиве не ги јадам јас, ни пак оније странскине та јаболка та патлиџани та шо да е - пластичнине - ко оптичка мамка се личит на нешчото ксни го вкус на пластика имат аљ некој недефиниран битно грд. Ко охридски патлиџан немат така да си знајте сите, !
Море момичиња, да сте ми живи и здрави бар со вас се посмејав тро, з‘ш готова сум. Цела ноќ не сум спана и сеа ми идет да истепам некого, а полагам после, не смеам да си легнам. Леле сеа не ми е гајле ни за испит ни за ништо, само си замислувам шо ќе напрам ко ќе си дојдам. А знајте шо ќе си напрам? Само идам, слеквам патика и чорапа и ЛЕГВАМ! И опет после ноќно учење. Веќе аман веќе. Кажвете, се умират од факултет? Да знам на мама дал да и‘ се јавувам, бар да ја чујам за последно
Не се умират мор Хипииии. За жалење е ако поминиш факултет без то, а вака малце мачење не е на одмет, аку сега си викаш у да би да би не било.
Леле, ај ваљда почетничка паника е, дека вака на почеток сум... ама прв семестар не ме фашташе вакво нешто. Сега кузнит шо ме мавна. Ај само нека поминит побрзо и да се изнаспијам за сите пари. Ама како би отерала све сеа у пет лепе п.м., да би не биле и испити и све
Бев во Голд и во Алдоморо, летото дур работеја заедно навечер, и после то есента и зимата саде во Голд. Аку?