Браво бе чупе си са прошетала во најубајте кафичи во градо наш мал... Да сториш абер ако идиш навака да пијаме заедно
Aми сте се накотиле то Охријџанките, држава сте напрајле, нас од по страна страв ни да прпниме, че не нашибате налет се друго
Седи мор Хипи, не спомви несакање, тежок збор е то... дај им нешо посоодветно! Да речам пример... дек си имате взаемно небендисвење
Шо е ова? Сите охриѓанки имет взаемно небендисвење кон Скопјанчишчана?! Скопјанки-шмизли. Скопјани-пеерчиња, како шо милувет тие да си се викет. Абе златни тије. Туку, да не зборвам јас многу, како ме гледет смокине, ама не можам. Не смеам. Лето идат. Ццц, шо да се прајт, пусти смочиња, леле како ме гледет. Ми викет: "Изеди не, изеди не!". Лелеј! Дан паднам во искушение... Спашавајте! Фластер ќе си клам на устава, ево вака, ко на знакчево.
Зш? Демек дебелеет? Как не... Ја сум крупна, и си јадам смоки ама не се здебелвам Те м’мет јади си, појче од кит не мојш да се сториш
Ааа, оти бе ги нејчите Скопјани? И јас додуша ги нејчам ама има една Скопјанка ногу ми е мила А ова Мерлинка види ја ти мајката шо дипломата е, ем да ти кажи дека те нејчи, ем на убав начин да ти кажи дека те нејчи Мерлинка за прецедник да не води кон Европа со валиспетите шо и нацрта онаму во темана Се нафајчаш Мерлинке али не?
Еми...Да пробам до ајкула да стигнам и ќе прекинам...немат лезет појќе од то. А аку ја предложите Мерлинка за прецетадел, одма гласам! Со Мерлинка, не само во Европа, туку и во светов! Така јет. И плакати ќе напрам, за секоја феминка по еден. На сите ќе пишит: "Ви лав ју Мерлинче! Со тебе и во Европа и во светот!" И ќе им го окупираме Скопјено цело. Мерлинка, Мерлинка, Мерлинка! Ајееееее!
Зашо читам ко демек Скопјаните тука никој не ги сака баш? Зашо такви предрадуси нема потреба мислам шмизли ова-она Ејј шо мрзам генерализации ама ај. Ма кој шо сака нека каже пак сите у Скопје сакаат, пошо Скопје е елита главни сме
Ами Мерлинче... Не да ти се лижам сеа ама... Аку си претседател, ќе ме клајш за секретарица? Ја те многу љубам. Ај ма Мерлинче. Речи да, речи да.
Претоставувам валиспет не разбра шо е, валиспет ти е велосипед тако звани точак А ако те праша некој дали се нафајчаш те прашува дали се согласуваш Ништо Мерлинке, Прилепски зет не е за тебе, не те прајме Прилепска невеста
Имам стоби флипс. Црвени. Аку ме стајш за секретарица ќе ти дам две паковчиња. Зш те сакам три ќе ти дам. Само секретарица да сум. Немој си рекла дека ова е мито! (со си корупција заедно под рака.) Ова е зш те љуба ја.
Шо е зетот крив па да останит без ваква убајна? Мислам... Ја су крива. Не. Плавава фарба е крива! Ми текна иначе, ама отпосле си реков, ај се стори. За валиспетот беше проблемот, иначе се наваштам, како не Биват дете љубовно секретаресто.