Ем ајлија муабет ем на здравје ! На тема Смоки шо сум открила едни со форма на диносауруси абе само нив ги јадам ни Соко ни Штарк ни Стоби ни пак Флипс ни нишо друго неам видено смо на овије сум. И то смо со кикирики оније со кечап и сирење ќе ви ги остам смо вије имајте апетитче, ! И денес си се почастив со то кроасанчето шо го имаше Ливинг спомнато абе мераци ту бе немат ни едно смајли шо лижит прсти!!!
Ау Теодора стварно кроасанчено е массссс А јас пак ќе ги пробам смоките шо ги кажвиш чим биле убај. А видов две момичиња пред некој ден купвеја такви си реков чим ги купвет можит се убај, откај знам, и после заборајф. Сега ќе си купам да знајш. Мерлин аку си здрава ти, секојден стомак ме болит од тебе. Да се фатиш во полојната бе Да не пукниш.
Леле теодора и ја нив најмногу ги сакам, мммммммм прсти да си излижиш! Тук сакав вас Охриѓанки да ве опитам кај можам да најдам асална пегла за коса(мој и поскапа да е)!?
Ам да ти речит некој незнајник - ај да се фатиме? Мене некој да ми се свиџат сега и да ми речит така, прво ке го прашам за шо да се фатиме... за нога, за гла, за нос... а не тој, џуџе... колка су ја, кит, да го фата за полојнана и ке го згмеча!
Мерлинке, ги зедов смокиве. Ак се здебељам ту си крива! А Теди (Теодора, ама ќејф ми е женскиве Теодори да ги викам Теди, се надевам не се љутиш ) Дини се најубај! њам њам њам.
Вевчанке јас пред 3-4 години од Гламур парфимеријана си купив Ремингтон пегла, да се работит за живот или смрт не се откажвам од нејзе На друго место не знам кај имат убај. Ама да знајш дек во Гламур едно петсто-шесто денари отпојќе ќе дајш, најубо разбарај низ град, ама Ремингтон да си најш
Иначе стоби флипсот се од Витаминка, која патем е во Прилепов И ај после речете нешто А на онаја Ливинг скарана и сум, ме изнастрви прејџе лиги ми протекоја. Че види таја некој ден ко че биди гладна шо че и напрам :evil: :evil:
Ко прилепскине смоки немат. И ко Искра она шо ја знам прилепчанкана немат. Спојлер Прости ми, не можев да премолча Кој се тие смоките динасауруски бре? Зш ја да не ги знам? Как се викет, как изглеет?
Спаркс чоек, рачунај за еден пол сат да расчистам низ собава и че те барам чоек за то шо се имавме договорено
Абе немам досега користе, виткана коса како што имам и така ја оставам, ама сега направив шишки и мора да ги пеглам и затоа да ве прашам кој се поквалитетни! Ајде и онака петок ќе одам во Ох и ќе наминам во Гламур да се распрашам!
Хахаха, ексик ради член 12, акт 15, книга 10 (овие ногу џекски ми се ко че и слушам правницине кај шо и чита, ако има некој шо чита моментално, нека не ми се смеј) јас Спаркс, се согласувам Мерлинка МонроУ да има полномошно да ме вика Искра. Кој сака кум да биди на моево прекрстување?? (Да напоменам важи само за Мерлинка не за другите)!!!! А ти па лоша една место да го прашаш чоечето зошто сака да се фатите, мож на оро сакал да се фатите... Лошотилак, јазк!
http://www.youtube.com/watch?v=h0-gNKB6liA&feature=player_embedded Ево ти, на, да се образоваш. Како така да имаме неучена прецедателка? Не, не, не... Да учиш од видеово.
Лујџе, остајте смокиве, не знам дали го имате пробано Гранд кафето Слим енд Фит, многу ме бендиса мене а 9 денари е, со Л карнитин дава енерџија, ептен ми е убо, уште не сум поручана, не па за ручек да ми текни
Искро, се осечам ко првооделенец, ем возбуден, ем збунет, ем прв пат ми е да ми дајш дозвола. Лов, кј да најдам вакви, нигде неам заглеано? Сеси, давај инфо за кафето, за да можам после саде смоки шо стварале китој да јадам!
Еј Сеси завчера пив такво кафе, непара ме бендиса. Некако не обичам кафе со млеко, а се измамив со она фит После не само шо не ми се јадеше, ко да ми се лошеше цело време од вкусот од кафето, кизнит шо дрози му редат внатре И да јајш, шо било то уште непоручана
Низ било која продавница, 15 денари се. Ефтиноќа бе. Аку си во Охридоф наш најубаф, оди во Топ маркет, ги имат таму. Не да ги рекламирам ама тие сеа први ми паднаја на ум.
Кафето го има во Тинекс, друго не знам фазла што да ви речам за него лујче, пробајте можи че ви се заарни- него јас некако шубе осејчам дека не сум јадена си велам да ом да си напрам пуканки