Ај не ми скренвите пажња ак сакате? СИ имам за учење, полагам утре, вие сте ме разборвеле.... Ајт ојдов, да ми држите среча зш нишо не прам... И ак ме вите пак овде да ме бркате Ајт На здравје кафето Поздрави је поздрави
Мерлинке, и јас иам за учење за утре, ама не ми се станвит некако. И ми се јајт плус, само една супа сум јадена денеска, ама брат ми седнал со другарине онаму, демек учет нешо, да не мојт чоек в кујна да си појт. Веќе аман!
Смоките Дини се викет и оније со кикирики се со мојот омилен диносаурус месождер ко мене - Ти Рекс . Инаку Лов как сакаш ти викај ме јас не се љутам башка не ми је право име па шо сакате прајте му а за вистинсково сум ногу осетлива раска не давам да паднит на него , тук пошо подолго е малу ко ќе ми речет как да го скратет јас им вељам и шо ќе заштедиш, циција еден/на, малу воздух аљ шо друго ?
Еј ги знам тие смоки со диносаурус, и мене ми се убај Хипи ме потсети на групана- чувствотото кога седиш мртов гладен бидејќи имаш гости, така нешо беше Кој сакат пуканки нек дој , имат
^^^ Веќе аман остај се. За да си појдам в кујна морам низ дневна да поминам, а ти тука се плеснале Ај си викам кај и да е ќе си заминет, да се нагнетам ко чоек Иначе, Сеси не е од Охрид. Од Прилепа града е
Вајлд, пред некоја минута од Прилеп бев Не знам дал ќе ги јајте, им ставив зачин со лук Хехе, Хипи мор, од кога јас од Прилеп излегов , не сум мор од таму reliable сум ти јас
Ај сите кај Сеси на пуканки! Тук лоша работа годинава и по празникот празник и не само празници се ближет тук ко ќе се доближет ногу се ширет облиниве на телава ем од топлово време ем од отпојќе празнична храна внесена. Резултат сите проширени ем телесно ем умствено од убајни и как не била после Македонија земја за остварвење на сонојте? Нек одет по Америкине иљ шо велит еден мој другар во Немачка тук таму е имачка кј нас е немачка, . Ама за јадење битно и желба си имаме и апетитчето не служит, а летово ко ќе тропнит на врата не му отворам, така да си знајте !!!
Дан барат некоја зет навака? Накај Охрида града? Имам еден брачед. Шубаф е пустиот. 27-28 години. Сакат некоја да се запознајт? Кол ми бејбе.
Кј спомна Лов да си ја кажам м‘кава моја. Почнаја да ми носет на работа синој, внуци и шо ти знам јас не, абе не се нормални љугево решиле сите да ме мжет и то не по моја воља мислиш со транспарент шетам низ градов „Сакам да се мжам и то (Х)итна е работава„ . Неколку таленти се дојдени досега за други смо усно ми е праено муабет почнав да лажам дека имам дечко, ќе ме мрднет начисто, !!! Да немал чоек право на избор да си бидит стара мома во мало градче абе сосила ќе те мжет ак требит!!!
Теодороооу ти можда бројки сонвиш, ама јас сношти знајш шо сонвев? Смоки Дино Имаја ногу убо паковање во сонот, не ко шо им е вистинсконо. Ко сребрено беше, ко со слика од диносаурус, ама не нацртана безвезе И станав сабајле со мисла за смоките, а не си купив. Море денес ќе ги густирам, шо сакат нека е Шо значит сонон мојт некој да ми протолкуват? Ау да, ми текна на уш еден збор шо кај Охриѓани немат Т - срико.
Вие може сонуавте смоки ама на мен братувчедката ми кажа - воа п’т охриѓанец да си фатиш да имме секое лето дек да одме. Ви викум јас љубовта не се рачуне поавќе! Се е уд интерес. Ако е така некој уд Тринидад и Тобаго да си најдах не ки беше лошо, а?
Шо е ма Пирамидо ,шо не зборуеш скопски,глеам си забегала накај охриѓаниве.Дај молим ти се не разочаруај.
Аааа Орхидеја, па молим ти се каков охридски? Ова шо го пишав беше чисто гевгелиски, го ветив и еве - си го пишав. Иначе си зборуем бе скопски, шо се секираш. Морам малку да ги испоштуем другарките од Гевгелија со нивниот дијалект, човече тежок е! Ко сасвим друг јазик. Речник нешо, ау, не ќе беше лошо да се измислеше.