Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да зборуваме на дијалект

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anastasija19, 12 февруари 2010.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Чодев во СДК, ама ај реков овде, за поџекски да биди... С'клети ме фатија, морам нешто да прам, морам да ја истурам енергијава негде оти не бива вака појче кушлук можи да јавам. А ова времево никакво, да не можи чоек една партија баскет да мавни. Педерска работа.

2. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Ау, дубоко им се извињавам на охрискиве цури,како можев да измешам охридски со гевгелски.Ваљда нема да се навредат многу,а.
    А нешто врзано со муабетов.Децава коа беа помали ги чуваше жена и си маваше на некој кавадаречки дијалект.И малата моја си игра и и ја немаше Мини,женската на МИки Маус,и плаче детево:,,Kај ми е Маусица,мамо Маусица ја нема".Ja Онака со крената веѓа КОЈ!?! Она пак МАУСИЦА,ама со акцент на У. :tmi:
    Додека се објасниме која е Маусица,престана да плаче.
    И после објаснуење на жената дека Маусица е Мини,да не биде детето у заблуда.

На mamence му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.233
    Допаѓања:
    56.937
    Шо е мор то кушлук? :$

4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Пирамид ме пресмеја со гивгилискио, ама ти требе уште вежбајне ;) :lol: - не дека на мене не ми треба, са мисљам дали е со гивгилискио или уз гивгилиско :wasntme: , ама на крај ќе ја ујдисиме некак а :D

5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Кушлук мор моме Охридско ти е куршлус, беља исто :rofl: , нешто шо другаркати кај да е че го напрај ако не излези негде и не се истроши! Не знам од кај се најде сиов овај аздис во мене, на арно не че да е...

Море да си земам книгите и да си фатам пато под нозе и да си учам, не прам лоша работа :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Спаркс, ај не туку се занесувај чоек, че учела, мори земи легни си, кулирај малку на времево- напрај си некое убо ручече и уживај :)

Јас да си кажам денес завршив голема работа- то нештото шо требаше да го прам септември го преместив јуни и ептен сум срејчна, што фазла не можи да биди.
    А шо че биди понатаму- то не мојш да знајш :lol:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Да? Ееееееееее СУПЕР!!!! Е се израдував жими тренерката ми црвена (не е на мене сега, дома е за перење фрлена, пу пу да не си ја урочам)... Супер, ова е нешто најубо шо можеше да ми кажиш мор. Мунлајт моја :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ајде сега, со сите сили само за напред да гледаме :)

Едит, јас штотуку ја добив најневеројатната вест шо можев да ја добијам, одам да си акнам еден млаз вода во суратов, а после да излезам на тараса да се дерам... не ми се верува, не не не, ова не е можно сонувам, акнете ми клоца, шамар, бокс, воспитна шодае....

че проумрам од срејча жими се!!!

На Phyramide, LivingGlam и sesilija им се допаѓа ова.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Женче, какви умирачки мори, ми требаш уште :P

Јас чом да дремнам малку, оти неколку сати сум спиена, а треба да излегувам после- ако не легнам че немам енерџија :lol: - па и времево за никаде бре лујџе, катастрофи е сето, не знам шо да речам вејче, ко сакаш да шеташ ко немаш за учејне тогаш не чини, а штом решиш да учиш тогаш ете го сонцето свети, те лажи да излезиш, шеми да бркаш, џекче да бидиш.

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.233
    Допаѓања:
    56.937

Ај нек е со среќа Спаркс, за убо да е.

И арно ти велит Сеси, немој си приумрела, требит да частиш, да дочекаме :!:

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сес мор, абе какво вежбајне? Гу баратум гивгилијскиут кути каавето шо си гу правум секој ден. А башка су другарки гивгиличанки биве ли да не гу баратум? :emo: :D

Спаркс мор! Фали се! Ајде! Уд дека, шо, како, лафи момиче!

11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Бев во Макси Де прееска и барав смоки со диносаурус. И се џарев 20 мин, па и текна на една дек имат шукарџија в маркет и ето ја трчат да прашат шо сакам.
    - Повелете!
    - Смоки со диносаурус имате?
    - Какви се тие? :^)
    - Немате, ај поздрав.

И си тргнав да си одвам, таа пак уште подзината да прашвит |( Прашав убо, дал имаш смоки со диносаурус, шо да дообјасвам? Мислите таа не ке ме тераше да купвам подруги? :fubar:

На Theodora, Lov3, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    абе нии чера бееме за Кавадарци имааме настап и денеска уживанција не оооме школо главатаа нее мирна нема шо да мислаш шо да раскажаш как да одговораш натава онаво прашање и тка. саа викам да зеем да учам ама нешто ме мрзее и цел ден се излежувам де прен телевизоро де на компјутеро и оде цел ден :P
    хаха

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Не дека сакам да го шлаам муабетов до Пиринска, али стварно цури, кои ви се тие Дино смоки со ДИНОсаурус? У кое време се искочени? Зашо не кажуете вакви работи? Ја нишо не контам тука и се изгубив ко Германец у Бангладеш, жими све.

Опет. По не знам кој пут. Не да не сум у форма, него не знам.

Да си се сокриев у дувлоно мое, не ќе беше лошо а? :^)

14. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    и јас сакам да знам какви се тии смоки динусаурс....

15. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Убо си барав значит, немаше. Колкав максимален маркет, еден диносаурус да не берело внатре :fubar:

На LivingGlam и Lov3 им се допаѓа ова.
  17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ами како да не... Јас лани на одмор таму влегов, па ме собра... Значи збира диносауруси ама тебе Мерлинке нешто те зафркавала таа шукарџијката тебе, мора да имало смоки со диносаурус :D :D

18. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Не, не, на рафтојне немаше. Или можда ги кријаше... не знам шо да речам.
    А ја не вервам дек имат дур не видам сама. И дек немат не вервам дур не видам сама... ама ај, чим собра кит, сигурно имат имано и дино ама гимат скријано. |(

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    За инет твој! :P

20. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Шо демек, ја простика сум? Ам ја ак сакам до Охрид ке дојдам да си купам :muscle: