Абе ги имат, баш прееска ги видов од истана фирма ко чипси се-- Марбо. се мислев дал да купам, ама некако не ми се правеше меракот.
за шо чипси зборвите бре? толку убај се? да проба и јас... фрлејте тро накај мене.... лесно ке ма најте
Јас вчера јадев диносаурус од кикиритки. Ногу убај Денес ојдов пак да си купам, ама немаше од кикиритки, па купив патлиџаносауруси. Не ме бендисаја тие, ќе си барам пак од кикиритки.
Стварно дејке , дај флите по некое да пробамо или закачите слика , ја не сум видела ваков чипс(со диносаурус) овде кј нас
Днска дн је ужасан, секакв народ има по овј свет, чудим се и не могу да поверујем, а овој слнце а га видим а га невидим.
аа денот убав бе убав,твојот каков е? арна јас ти како си? да те испофалам сигурно најубата матуратка си била. Сонцето де печит де непечит, и то самото незнет шо сакат
Ам доста мор, алергија на поленов грд имам Носов ме чешат, ми течит синкир рекиште, кивам ко глупа, ме чешат непцево горно, ми солзет очиве...
Са извинувам,проштај незнеф за алергијата твоја. на ти капки за носот,и една таолетна да го шмркаш носето. А ти мене шо ке ми дајш за возврат ?
ај остајте тоа тоалетната и мрсулиштата дојде кај мене на слатки,бомбони,ролати и шо ви душа сака од овоа матурската ми остана се нема смисла да ми стое по фрижидеро така да ми помогнете оти јас џоа свиња стана само бутам јадам овоа рачиштата само ми се дуат како сумо борач ке станам
аај види ја, сакам бре да ја потпишиш аааа шо не рече ти, со време ке дојдевме.Јас ке са заберев и ќе дојдев.Пази сеа дури идам не јади ти ништо
Ајде Кенди, честито матура... и поголеми успеси и сите благослови шо следвет со ова. Јас се пријавувам да ти ги изедам колачите ак имат вишок. И немој многу букви да гташ!
Честитки Кенди и од мене ... да се запишаш дек сакаш (ако планираш де ) и да ти се остварат цеелте у живото !!! јас ного сакам матурски па одма ќе доом само кажи дека , поготово оти имаш бонбоне и торти
абе гтала не гтала букви јас ке си се здебелејам овие денови сеа вака седејки дома како крава од кревет на кревет од соба на соба и само нешто џвакам преживувам... И фала бе за честитките ајде мрднете оти и без слатки ке останете мал е штип ке разбере некој дека има благо ке ми се добута