Шо прајте мор чупи по ова време? кијзнае од кога немам зборвано. А мор Кенди шо ќе запишвеш мор чупо? кај нас в Скопје ќе идаш? ак идаш убо ќе сториш. да знајш.
абре јас сакам у Битола да се одмкнам да учам воздухопловна ама овие мојте старци дома не ми дават па запнале англиски да идам на факлутет тука у овоа змијарнико досаден па изгледа тоа ќе одам ..
Ам убо ти велјат твојне. Шо ќе прајш мор воздухопловна ено, кажвеа земјава нема толку авиони мор, шо ќе леташ? имај си го ти умо и ќе си леташ ехе
абре шо да одам на тоа англискио оно иде ми тај јазико ама не ми е по кеф,немам ногу мерак да го учам ама ај викат арен бил така да не е проблем за учење само сеа овоа полагањето матура да биде оти како товар ми е... Оддвај чекам да заврше се ...ама пусто досасдно дома..глупо е шо знам дека нема утре на школо да одам дома како паразит сум нема никаква обврска досандо ми е ...другарката никаде ми ја нема пукам од досада
Ај и јас на мојот дијалект да прокоментирам нешто Врска нема муабетот.. чисто дијалектот мој мил и драг да го доловам Абе шо е работта со во един Идол Треабше да испадне тоа Деан, не ли го глејте кути стап за ореа е Душа пите да ќинисе, нема сила уф тоа да пее, едвај едвај мислиш од копајне иде.. Ај врнајте го Виктор, глејте сите тоа муабет го лафат вие не сакте да го врните
Види а ти ваа Сеса, цепе на нашки Ти мури, кој та научи така убаво да лафиш а Та поздраавум, ќе ти пишум една порака да виам колко ќе ма разбериш баш Воа повеќе надека Струмички оде, ама ај ќе замижум
Како мори на Струмички, кога ус Гивгиличанка са кунсултирав, цццц ма излажа а , има даа трчкум, ќе виде она
Идоло- не Ќе кажиш Идолут И магијата- не, ќе кажиш магијта Друагто е добро, немоам да ти замерум.. Та гледум са трудиш, ај нема смисла.. Само ти продолжи да си лафиш
Е воа беше петка, алал да теј мори момичко.. Ма изненадавиш во последно време, а не та лагах до толко капацитет ама види види Шо Сесилија са погоди ваа, шо чудо са погоди
А мури Сесилијо па ја да сум како тебе ќе фанам ќе отворам еден курс за македонски дијалекти, бар некоја пара ќе фанеш од овие од странција. Заеби овоа селскио туризам, триста глупости, идеш си како човек на курс по скопски, велешки, битолски,штипски, абе шо ти душа сака. А успат и по некоја екскурзиичка мош да и организираш,а,а? Шо ќе каеш за идеата
Шо да кажум за идејта- МА АРЕСЕ, нормално , само од дека да фанум, ќе требе от Кожув от Смрдлиавта Вода
Да фатум бре, не да фанум Кој та уче ма тебе така, ми стоа намерно ти праве така ама нема врска ај ци молчум јас.. Ви лафејте, доста јас лафих.. кажана е мојта
Не ма па и ти шо сииии, од кај нас од Пониква, ем населбата горе на Осогово ќе ни ја видеш, после ќе продужеш надоле, накај Гевгелија, па у Дојран на алги ќе ги однесеш, да се замачкат у тоа калта, нели лековита била
Не меј авата за такви бош муабете, најарно да одум да си легнум и да прочитум нешто оти не а биве работта Вие лафејте тука, утре јас ќе видум ка сте са покажале Тешко вас, ако испадне тенка работта
До сега плакав, не е фер, оти така ма л`жат - абе Карина дека а изгуби толеранциата, право грешки брќеш, ќе си пишум на охридски од сеа
Не са љути одма ма Сеси, јас са трудум да а научум нешто на наше,.. она одма са дуа Ти си паметна женска, за една нидеља ќе лафиш перфект ќе видиш
Ијааа кај сте бе вие ја коа лафум гевгелиски, сега не ми е тука гевгелиската кирилична поддршка. Слабо дечки али добри сте, да научи нешо чоек дур не ми стигне пак поддршката