Види ја ти Сесилија, ставила слика да не мојш да ја препознајш Зборви си Охридски цел свет да те разберит
A мор шо да прам, онаја Сефора ме опомена да ја сменам, и досадила, некои љуѓе само за критики се створени Тебе те нема да зборвиш охридски, напаѓет овие од Источна Македонија
Око ли моје? Туј је буља се негде напред спремно за сликање! Што му фали на око моје? Ти па какво сакаш да ми биде на лево на десно м?
Сакам да гледат право кај шо требит а не в цицки, шо чудни љуѓе сте вие Кумановци, човек да не мојт да се слечит на рајат- па се стопли, шо требит со јакни да шетаме, м ?
Мори Пирамидо, са надевум оти мислеше на нешто мило, нејќум да си расипаме односи ако е за нешто друго , ај ќе замижум- ништо не гледум шо е пишано и готово
Кога појдов Охрид еднаш, ми велит тој в чаршија, на главното џаде - пеесденари за разгледницава, оти не му кажав од к’ј сум. Ама љут љут! Арно шо не ми ја фрли в езеро а јас нутриционис Како се велит на охридски езеро или еНзеро, или то само в К15 го имат? Не лажат. Сакет на комшијата да му цркнит козана. E вака. http://www.youtube.com/watch?v=wGAR7Odi ... re=related Сеси, мене ми кажа другарката оти в Гевгелија велат смоквичка за моме и то убо и лично моме! Мижи, јас ќе ќутам тивко никој да не чуе! Мојт?
Сесилијо предавнику Други јазици почна да ми вртиш, сама ме остај овде да ја бранам чесна на Охридон Пирамидо енЅеро никој кај нас не велит, ни ваѓет муабети само
Шо ка сте запнале за љујта од Источна Македонија, шо ние нели сме души а? ), демек само вие Охриѓани тука ќе се прајте мафија ЕleMental, што трескаш бе брат...
Како мор Ливинг никој не велит енЅеро и јас така си го знам се Врли в енЅеро ма маркетиншки трик некој ццц А Сеселијо што сторе моме се разубај
Сеси овија ти љубоморет зато така ти вељат, и шо ни фали мор на Скопјанишчата, пак ние за вас ќејфо да ви го напрајме си збораме, да не пуштите в енЅеро на лето, да не ни ги гребите колите ак ни се крај порти паркирани