Аааааааа после че се правите вие Охриџани цареви и царици.... Ако свечено пионерски обечате оти нема да се дигнете до облаци јас гласам за.
Еве ви едно кафенце и тро благо, да заблажите душа. Жапке, јас викам да си упишиш уш еден факултет А летово те чекам Охрида града, да заматиме езеро. Таман онаму во јули од многу љуѓе ко бара се прајт, таман ко за тебе Ејнџел увек свечано обечам (а знам да лажем у себи ). Не не, не лажем у себи. Еве ветвам дек немат да се дигниме... само ценине ќе ги дигниме, дан ви се ниски многу Ама шо тук ветвам јас? Неќам Охрид главен град да е. Тогаш и на зима сета гужва кај нас ќе е, Скопјево за вен и навек празно ќе го напрајме, ќе го тутуносаме Бегај Лов3, каков главен град
Важит. само да гласаш Јас мирна ќе сум. Ај, зш ве сакам, ќе ви обезбедам станчиња блиску до центаров. Комшии мој ќе ве напрам. И сите ќе бидиме едно Хепи Фемили!
Хипи фала на кафето, и пазете шо прајте сос цените това лето, планирам да се сунчам малку на Охридските плажи, да вида и јас шо е одмор и слобода.
Не ги прајме цените сос Па и веќе овие, ептен се занесвет. Па не сме ние кузнајт каде за бакви цени да имат. И после се жалет, немало туристи... Секако дек ќе немат, ценине ги качиле до плафон и назад... А, за нас, Охриѓани, попуст немат... ццц. срам да им е!
Ејнџел, шо е до мене, се‘ беспари нека е И мене ми одговарат з‘ш и јас страдам од тие цени. Јас со другаркине мој знајш како заштедвам? На плажа ојме со комбе, ито ојме поблиску негде за да платиме само 30 денари Таму немат купвење ништо. Ќе си носиш вода или шо било од дома, з‘ш на плажа е поскапо отколку од продавница да купиш. Ако ти се потрошит водата, а ти е многу жешко, ќе си влежиш во вода. Лежалка земвење немат. Ќе си носиш од оние лежалкине Спојлер ваква некоја и на такви ќе си лежиш (на крпа не лежам јас, ќе ми се извалкат и + ме боцкет камчињана... А за враќање од плажа, чекаме да дојт негде 6 и пол сатот, да заминит сонцено тро, за да не ни е жешко да се враќаме пешки... и се враќаме пешки. Е ова ти се викат штедња
Па тeка треба Хипи, тешки времиња са, мора да се штеди... Лов3 морам да коментирам за сос (Пазете со прајте сос цените това лето-Пазeте што правите со цените ова лето) сос=со
У мор Охрид да го напрајле главен град, пак да си имате проблеми со оние Битолчани. Ам тие со нас се карет пак тогај вас за гуша. Мор ценине вистина ви се нездрави. ам од осум души македонци во Бугарија шо си бевме, тројца ни беја од Охридон ваш и само то да се зборало по цели деној, како сме ви го праеле езероно ко бара, ам јас сакам бара мор хипи, јас само во бара и влегвам. И то се жалеја. а хипи убо го правиш кафево да си знајш.
Хипица мор, ама штедлива си била ти! Мореее, само да се штедело. Од такви ко тебе градов без пари ќе ни останит! Ќе ни пропаднет овие држачиве на плажи, кафичи, продавничиња и слични работи. А Ангел, знам дека сос значит со, се зафркавав Жапче, ак сакаш бара да си ојш во Дојранско Езеро
Мор ја не дојдена кај вас вие ме бркате. Знајш ли мор лов од кога не сум бидена кај вас ухуууу. Ова лето ќе ви дојдам да си се видиме со колегине ќе ви кажам кое време ќе идам да не влегвите во вода, дан станите и вие зелени
Жапче, не морат да ни кажвиш кога ќе идаш. Ко ќе кажет на вести на Охрицка дек позеленала водана, ќе знајме И да ни дојш Охридче. Не сме ние лоши љуѓе
Да мор Хипи си знајш ти убо, то одма ќе се разберит. Мор таја охрицкана ваша шо уба телевизија. Ко им идав на брачедине мои се ја гледав. Мерлинке, тогај да си ни кажиш кога ќе влегвиш в езероно. Ам јас жаба в бара си пливам не сакам јас вртлаци да си знајте. ак е така ич не ви идам Мор убај љуѓе сте Лов, знам јас. Как не сте, оној џезерон ваш ви го бендисвам. Прајте си ги такви љуѓето и ќе ве бендисвам сите. и ќе ви идам да.
Не сум уд Дојран, ама там негде, блиско сум. Ти ќи си пливиш во плиткото во ОхриЦкото езеро, на пучетукут
Мор Ливинг нешто гледав шо знам шо гледав. То не оти имаше во това време нешто да се гледат. То брачедине мој не сакаја да не носат на плажа, момичињана не ќе ги бендисвет. Зато и после не им идав на гости. Тој тетинот мој само не зимаше за на плажа и во трскине не носеше. Си знаеше тој кај плива жабетинка. Арен човек си е он, многу арен ко си ја зел тетка ми од Скопјево таму ццц. Едит, Пеперудо, таму си одам јас, да си знајш.
Ливинг, Охрицка мор, ТеВе Мики А оваја Мерлинка каква е веќе, од онаму од Стругана браној ни прајт и сакат охрицкиве гости да ни ги бркат. Ц ц ц Мерлинке каква комшивка си ти ваква?