Как не, немат врска, чешки кј вас нек идет, шо корисс имам ја од гости? Башка, да ме простит Господ, ич нејчам гости. Аман. Освен ак не се некој одбрани, да се разбериме
Ам те знајме тебе, ти од времиња позната си дек само одбрани гости сакаш. Прецедатели таму, врвни луѓе... Ах шо си ти еднааааа... масссс момиче
Не нервирај ме мааааааааааааааааааа... немам такви амбиции. Ама да беше Тито жив, ќе подразмислев. Дек му е денот денес, да му напрај чејфот знај’ш
Шо мор Хипи, ам тие се во Биљана си идат убо им е си крќет. Остај ти Мерлинка, таја само за Тито гости прима. Мор и вашана Стуга е уба. Зш не си имав брачеди и кај вас ццц
Зш да не мор. Овија брачедиве мој се испоженаја од кога, пак и си заминаја од Охрид. Шо убо на лето в Струга ммм ќејфој
Да не се пикам кај шо не ми е место ама... Можит да сум кумата? Ајде со среќа нека им е... И за дечиња вака да си чекаме.. В година порадосни, повесели...
Лов ке била кума на брачедствењето, знј’ш, да се означит демек ко правилнине шо прает. Пак зш да не е?
Знј’ш дек пред да прочитам шо си прашвела и викав на Мимс дек имам мака со мислењево шо да доручковам??? Овде иначе кеш сум сликана, јадам хот дог, ама виршлата посебно.
Мене од средина на јуни ми почвит, сезонска ми е грижата на совест. Ојдов да оптегнам сеа еден-2-3 тостој.
Абе шо не ќе напрает љуѓево за едни кондури тук ај ќе те претворет од среќна стара мома во несреќна домаќинка и све то смо заради едни кондури санкир боси ќе шетет иначе по градојве ?! Ногу сум осетлива на темава ич не се приметвит,м ?! Ливинг имало значит останато некое од тије ограничените Сникерсчиња јас мислев сите кј шо стигнав дек ги исчистив од рафтој досега и лакомо шо јајт смајли фалит барем мене ми фалит! И јас не сум по гостите некогаш сама себеси сум си многу и си прам гужва .
Друго е работата. Изглеа Стоби флипсон ми гимаја пресолено. Пак ја изедов едно фемили пек за доручек. Доста ми е. Помалу јадење, појке целулит. Нек се пустит.
а мори жено шчо ќе си речела ам такво е мори пусти криминалци, заземаја пусти пари и ги упропастија смоките. пак шчо убај беје порано милина да си к’сниш, мерак да ти е. тук да стана ја да ода ен шчркон седало напрајл по стрејана, да вида да го потстреда..