Ееее за кафе (ак не за друго) ме биват Да не се фаљам ама така е Ев и за тебе Мерлин, да не пишчиш Ама во спојлер ќе ти го клам, зш многу големо Спојлер Леле кај шо реков спојлер, ова СПОЈЛЕР мене ме потсеќат на оние гуми спасувачки шо ни се прает околу колкојве, за да не се удајме ко ќе пливаме И еве видеово, ак го немате гледано, да го гледате, ќесизнасмејте http://www.youtube.com/watch?v=IGYvlmkY1-I
Ај сеа глејте колку ве сакам, ви припремив кафе со срциња. Знам дека рековте дека сакате горко али ја ипак ви спремив едно капучино. Зимајте! Жабетинке, знам бре, се заебаав вчера само Не сум до толку успорени снимак, ако бев плавуша едно време!
Хипиче, нејчам преварено. Пирамидо, се постит денес. Ми се мрчит денес. Ојте во здравјено кј прашањана, прашав нешо ак зн’јте да ми кажите.
Вие си прајте муабет за кафиња... Ам кумата зш не ја викате? И шо напрајвте? Ќе бидам кума или да? И наздравје нек ви се
Мојт мор љубов, сакаме ние куми, зш пак, шо ми фалит да не сакаме...??? И то, не дек сум чурук денес, од тестот шо го праев за фарбата ваљда сум ваква ко неприсатна тро, м?
Хипи фала за сокчето... и онака не пијам кафе... А на кој датум беше свадбата? Да знам да се спремам, да се дотерам...
Ам да ти кажам право, рок не глеам, а и ми се повлече то чудото после то, ваљда не е многу неуба, а? Шо мислиш? Амор чива свадба, ме пукна? Ке се збрачедвиме ја и Жабурчено, пошо немала брачеди Струга и димат колку-толку, ти теквит?
На тебе сигурно не е неуба. А ак имаш сомнеж некаков, излези по улица еднаш, одма комшине ќе ти кажет. По секако приметвет СЕКАКВА промена. Каква свадба мор? Нели беше кума на брачедисвење?
ауу да бе! Остајте ме... ем заборавам, ем свадби прам... Ај... битно кума сум... не е битно на шо... Живели!
Да бе, да е кабиљ ке ми речет, здебелена си 200 грама. Жива мера. Браво мор Љубов, за славје саде прва. Така требит!
Сакам да кажам... Плачам на погреби и се радвам на свадби. Ќе ме зејт некој? А то дек си здебелена... Гарант ко те мереле не си била Спојлер покакана т.е. ојдена в клозет. Сакаш да какаш во тоалетот на Коле? не за друго. Жапче, немат свадби, јас овде измешав работите. Мај аполоџиз.
Ам си реков да не зборате за мојта свадба, пак мислев негде џенем да фатам ! Можда Мерлин ко шо викат Љубов тројче, то ќе да е.
Момичиња, ам како се велит на охрицки, имат немано или немат имано? Се думам за ова постојано?! На пример сакам да кажам, немат имано соба за мене. М? Как да кажам?
Се прифаштет двете, ја двете ги користам по охрицки Ама немат имано ти е онака покористено некако, шо знам...