Ау брачедо мор шо не кажвиш ти со време бравос мор бравос. Мор Ливинг лоши љуге ти се збрале околу тебе така да си знајш. Лошо ти мисљат.
Озбилно? А јас пошо си сакам ногу мачиња, мојт да си го рачунам ко убав сонов? Зш ги спасвев, ги тргав од едни џбуној.
Мојт бе Ливинг зш да не. Мојов ќе ме казни Госпо как да го мисљам за убав И то крвиштата од мене а не го гледав тој со ајкулите филмон на А1 .
Не бе јас сум си од Штип инаку тај зборо балоса мош не ми го сванате ама значи нешто како друго сум работила, друго сам се зачитала и сум изумила-забравила А Лав ај дој ни у Штип на гости
Еее ја знам шо е балоса,у Берово го користат. Него ниа не викаме Шчипјанки или нешчо, затоа помисли дека не си од тука.
Кј сте мор момичиња? Арни ми сте? Ев јас дојдов накратко да ве посетам, зш денес цел ден не можев да се доберам до компјутеров.
Ево сме мор Хипи ќе се собериме пак ак требит ради доминација ко на стадион ко ќе викнет -Јави се Јужна - и оп ево сме није од југо-запад шубај љуѓе смо за во Фото-Рекс сите напрчени да стојме, .
Ааа не му одам во Фото-Рекс јас, скапи се. Во Мики одспротива си одам А јужна трибина најаки сме, најлични сме и најкатиљ ми се чинит
Ливинг, јас мислам да не ги бркаме, греота се. Не за друго, ко ќе видет дек пак се имаме насобрано, од м‘ка сами ќе си одет
Не није никого не бркаме ама секогаш имат такви шо сами си одет ! Тук да си речам ова шо ме мчит и не е убо секогаш да се водит чоек од поговоркана дек попаметниот стално попуштат - да, ама нервно . Зто пубо глуп и здрав отколку паметен и попуштен во мозок, во вени и останати органи. Шуба мисла кажав, аљ не ? Едит - со Хипи исто сме думале!
Мор Теодоро, абре како си читаме мисли, абе ко од Охрид да сме Иначе, на муабетов за глупи и паметно и нервно-попуштени... оние глупи шо се, од шо се глупи не знает здравјето да си го чувет... така да јас мисљам да си бидиме ние паметни (ко шо си сме), па и нервно-лабави и сите среќни и весели до крајот на животот ќе си сејме Охрид на плоштад пред Климчета (некој од тие шо се ептем лабави во нервите ак сакет может и НА Климчета да се качет, немат проблем ). Оф... колку ми се спијат.
Абе зависит, некош попаметниот попуштат, некош поглупиот попуштат, то зависит од ситуација, не? Пример зависит дали јас попуштам ил друг, секош другиот е поглуп Ам шо, не ќе сум јас
Ех, види ја сега шо рече Значит да знајме отсеа да не ти попуштаме, зш готово, ќе ни залепиш магаре-етикета на чело
Амор Хипи зш мене не ми текнало ова со качвењево по Климчета ? И за споменикон прајме муабет немој некој да ги укључил тије перверзите во мозоците погрешно !
Абе и да си го штракнет перверзниот прекидач в мозок, не се знајт за кој Климче прајме муабет: пола машка популација во Охрид така се викат Другата полојна Номче
Не за друго ќе помислит Сеси дек за Климета нејзин прајме муабет и видиш меѓуградски судир на интереси ќе настанит ради едно качвење, ...