E убо де дошле добродошле кј шо ошле дома проверив немат. Сеа ќе се понашет фино зш Финци се, ама није пак ќе си останиме исти лоши и така. Слабо гледам вести појќе слушам на радио настани и то на работа ко ќе сум и некој љуѓе шо нејќам да ги гледам пубо ми е смо да ги слушам да не ми силовет појќе сетила истовремено така си ги запазвам очињава ми убај кратковиди ама мозочево битно ми гледат далеку .
Не... хехеххе а бе свет, сега гледах темите фоф канта да се посмеам малку, и це паднех од столо ка видех хитино.... гледам прво име на тема хитин, чудно ми падна, викам чеке да вида со се работи... и ка прочитах че паднех еххехехех
Леле последниве неколку дена уште пред 8 станвам, зш навечер рано си легвам. Ова не личит на мене. Не, не
Добро утро феминки! Ееее од кога ве неам подружено туа у дијалектите, малку муабет да си напрајме џоа човеците, а не наму да се стискаме и пазиме Вака ем си лафиме по нашки, ем си се смејме Ама тоа е, преку глава ми беше и мене од обврски, не можам ами се да постигнам у пм. Па и уш ги имам, не ми дават глаФчето да си го одморам малку
Шо е мор Ливинг не си спијала ко шо требит а? Дан копаше мор сношти ти место Вајлд. Остај то лопатине има кој да копа и лопати да носи Зш бе Хипи ти рано си легвиш. Остани троа појќе. И како мор рано. Пак ти и в 4 и в5 часот наутро пишиш на форумов. Јас те мислев дек не спијаш ич. Мајгрл од кој крај си ти мор?
Еее жапче погоди од кај сум Не ти кажуам, ај да видам од муабетот дали че ти текне Потруди се малку па и ти па, се на готово сакте да ви се даде Ливинг, нуму ти да си ме откажала од кај сум че те отепам