УУУУУУУУУУУУУУ,па за тука сум била јааа ја сум од Штип и едвај чекам да си зборам на Штипски...ама сеа па трема ме фана,па не знам ни со да кажам НОГУ ЈА САКАМ ФЕМИНА хухуху
Ам'н више ме потекоја со овја митинзи ќе престана ли некоаш ?!!!Рипнав од кревет со тија огномети ка да се натпреваруаа кој од кого погласни , награде ќе им дадемо , ам'н вишеееее !!!
Штипјанките дојдоја, Охриѓанките си ојдоја. И секако, Мерлинка ќе ја спомнам со си нејзинана тазе брачеда, Жап4е како стружанки. Западни македонки, сеедно. мони24, ај уш еден ден ќе истрпиме некако
Ва поздравувам от Ресен. Денеска времето беше сончево и немаше облаци... Се чудам на некој чупина како беа облечени за матура,јас после свадба т`пани(ама морав) пусти женцки мерак мој... Како е низ нашата македонија чупина? Кенди заборајв да ја прашам дали ми чуват од благите,иштав ми е да пробам
Еми, морат да сме најубај. На тебе сме, зато. Аии, и ресенчанки сме имале тука Аку, аку... Западна Македонија се враќа во форма. Појќе сме од Источнине.
Убо ја гледам зумбава. Се прашвев шо е то чудо. Знајш ко сите зборват за тоа а ти не знајш за шо зборвет љуѓево и си вељам да видам како то ги боли г*зо од зумба
Ам немат врска то. Ги болит на ојне шо не знет дигрет, да ме простиш. Ја как шо сум стално, шек јо бади мен, и немам гајле, вежбав сабајлето 1 сат без прекин и тамам си ми е, шо знам... Ама зато пак изглеа се жалет комшииве на мириси на изгорено
Амор момиња шо прајте? Амор како ги болит гзот од играње сигурно не се вртет на гз ко оније црнцине шо прает на филмојне ? Да‘н испаднит работава по онаја нашана - остаја неја ја болит неја гзон за то, ?
А мор Мерлин то комшии знајш какви љуге се тие и да немат нишчо тије се ти најџват нешчо пак и нека им мириса на изгорено, шо дека. не е дека мириса на нешчо не убо.
Ам кузнајт шо прает, шо да речам сеа Ам какви времишча дојдоја, чешки и мене газов од друго да ме болеше
Ајјј, ти друго помисли ама не мислев на то , ја болит неја гзон - демек и је гајле за све за то се употребвит. Е сеа можда некоја ја болит и ЗА ТО или ОД ТО кузнајт, !
Аку кажи си да не ти тежит на душичката . Амор сеа зумба се викало демек модерни времиња и ќе измислиме модерни имиња јас на времето си викав ќе се журкам сама со себе додуше пак си го применвам ама не толку често ми фалит појќе слободно време, !
Амор шо ти напрај ја на работа. тој твојон Хефе. мојон значи поарен бил од твојон. Мојон бар дома ми ме пушча ама работана да не ми стои до утре. И убо е мор то зумбана а ти викај си го журкање. ццц утре ќе видам шо е ако телово ми се крени од стол