Ја сум смеѓа и нервирам се кога ќе ми кажат дека сум плавуша , а не сум. Ти фарбана плавуша си или од мајка природа?
Наставничкана моја по германски е од берово А вие плавуши, и јас сум плавуша во душа, и све ми е ко на плавуша, само косава ми е кафеава.
Што ви стана на сите? Сите плавуши ќе станвеле Клајте си по една слика да ве види жабетинчево, ко шо ја виде Лолиткана со тоа фризурчето убо
Мори жапче и јас се мислев да осветлам малку, демек лето идело, ама нет реков на крај. Темно си е темно, уште да одам да се профарбам не ќе е лошо Стално вака прам, чим почнав да се мислам како, требит еден месец во мислење да ми поминит Од немукает, не друго
ви спите ли бе некојпат?Абе пред некој ден саках да пишам ставиле кључо на врата хахаахах и јас сум бивша плавуша сеа сум подникнена многу дека бев останала у другом стању де па не се фарбах е саа од ко биде тава незнам дали пак плава да опнам или црна....оти тешко да фане убаво плава на кафено темна накај црна хахаах
Ке фатит мор, зш да не фатит? Сеа јес да ке се помачиш 2-3 фарбања, ама исходот ке си кажит дал вредело...
не мене нишчо ми не фата, ама страх ме е да пробам повече пати да не го оштетам, имам ногу локни и ме е страх да не престане да се витка.
Шо че ти кажам, ова си е прилепски Не не ништо тешко, ако треба и часеви ќе ви одржуем Ко че ви треба прилепски дијалект обавезно да ме викнете хахххахаха Love ya girls, and thanks for all ! P.C. све да бидам, само плавуша- НЕЕ ! -.-
Ова го сретнав, мислам на прилепски или на струшки е. Чом че јам че дом че те чекам на чошо да дојш, чојме чаршија че јајме чебапи.