ako go sredese taka zivotot da ti bidi perfekten posle so tek na vreme ke ti se zdosadese i ke sakas da se vratis nazad i da imas problemi znaci problemi mora da se ima toe cel smisol na zivotot
Ке ги направам мама и тато многу многу ,посреќни зошто таков период ни дојде,не баш убав,истото важи и за мене...
Би направила ниедно дете да не заврши во дом... Би направила да нема бездомни животни... Би го вратила таткоми...
Ќе направев да исчезнат сите стереотипи кај луѓето. Од типот на националност, раса, религија, боја на кожа и слично. Сите сме луѓе, сите сме еднакви.
Би направил да има мир во светот,да нема болести,да нема сиромаштија.И да се вратам 3 месеци наназад.
Би направила да исчезнат сите поделби . Да не постои политичка поделба , расна , класна и сите останати . Луѓето да бидат еднакви !
Едно торнадо да ја однесе куќава во Калифорнија, исто како во "The Wizzard of Oz". Еден џек-пот исто, 10000000 доста ми се.
Да ги тргнам стереотипите дека кога машко сака да запознае девојка и да се дружат дека апропо води тоа кон желба да ја легне