Би ги избришала парите од планетата земја. Поубав би бил животот без пари. Секој да си има што сака без пари.
Би вратила две мои души ,и би ја избришала сета омраза,лошотилук,завидливост и преголемо его од овој свет.
Многу е неблагодарно да кажам што би направила. Секако дека би посакала многу работи во животов да ми се средат. А некои работи да не се случеле... ете не знам дали ако со тоа магично стапче една работа поправам, дали друга ќе тргне на лошо... Ја имам ќерка ми... и во некои моменти си велам, тоа е тоа, доволно е. Но, има моменти кога сакам свој, наш дом.. па ете тоа ми е желба, ама што без работа?? Пак не можеш да оствариш се. Би сакала и брат ми да го вратам, ама и татко ми.... Не би можела да се одлучам. Такво стапче за мене никогаш нема да постои...
Би направила сите болести до една да исчезнат.... Би направила сите да бидат среќни и сакани,да нема воопшто плачење,грижи,сиромаштија...
Би ги поврзала животите на моите со мојот, да живеат дур живеам јас. Можда ќе звучи cringe ама моите се доста постари па..сакам бар до моите 40ти да сме заедно
Da imam magicno stapce... Neznam kako no bi napravila barem uste eden den da bidam si nego. Silno da ne pregrne i cel den da me gleda so negovite plavi oci, najubavite oci na cel svet. Da mozam uste eden den da sakam nekogo, da se stopam od negovite baknezi i uste ednas da mi kaze "te sakam premnogu kuklo moja"
Ех, да имам магично стапче... Би ѕирнала во иднината за да ги скротам мислите.Таму е одговорот на прашањето што ќе ја одгатне неизвесноста.
Јас би ги решила сите неправди на овој свет. Би го направила светот подобро место за живеење за луѓето и животните (сите да имаат храна, вода и покрив над главата).