... би ги направила оние адиционите формули едноставни, зш ми ја земаја младоста преку обидите за нивно `полесно` учење, памтење. Каде на етф во ваква состојба, море КАКО !?
За почеток ке ги затворам озонските дупки. Потоа ке направам кога и да посакам нешто таоа да се појави прет мене. Има и други ама доста се за денес.
аххх.. да имав магично стапче ке одев насекаде низ светот :geek: ке јадев (без рекин) чоколадии и така...се ќе беше по мое.
Сигурно би направила сите да имаме пари и да сме срекни со оние кои ги сакаме .......и би му нашла со брзина на светлината девојка на моето лепотанче бушаво(пудла таа насакана)
да имам магично стапче би се направила невидлива ... Себично сите да ги гледам а мене никој да не ме гледа
Би направила лек за скршени срца и лек за ракот...И ќе направев една ракета погодна да минува брзо низ космосот за да го разгледам Понекогаш не ми се живее на планетава...
...ќе направам кога врне дожд, јас кај што се движам да не врне. Еден круг така со радиус од метар-два.