Да имам магично стапче би го употребила да ме телепортира во Њујорк Или на некој пуст остров..небитно.. Па кога ќе ми се оди накај дома повторно би го употребила
Ќе се мавнам по цицки и ќе кажам придај Господе!!! Се зезам Не сум размислувала за вакви работи, затоа што знам дека не постојат.
една вреќа пуна со пари одма , ги земам другарките и идеме негде на морееее каде што е топло со коктелчиња ова она да се одмориме од проблемите барем на неколку дена
Фино лепо, предвреме ќе завршам факултет и се поврзано со школо, па ќе створам океан од пари, и тогаш, јас си знам.. Се зезам. Па не би го користела често, али ќе го искористам за да ме засака кретенот.
Еееех камо да го имав.Епа би си купила се што сакам,ќе ги соберам сите познати фаци кај мене дома,би го прошеала светов,би му подарила се на брат ми и моето семејство,на дедо ми и баба ми би им дала уште многу години живот.И уште мн други работи би направила.
Дефинитивно кога ќе почувствуваш некоја голема и важна (вистински важна) работа на своја кожа, ќе сфатиш дека за глупостите и неважните нешта не ти е потребно магично стапче. Камо да го имав. Би посакала да нема болести, маки, тага... НИКАДЕ ВО СВЕТОВ.
Би направила да нема завидливи луѓе и луѓе кои ги прераскажуваат туѓите животи со зборови кои нив им одговараат.
-животот на луѓето и животните (кучиња ,мачиња..) би го продолжила би направила да е околку 100 год минимум . -би ги направила сите луѓе да се богати,среќни ,задоволни,здрави и убави -би направила да се (учи и работи) сабота и недела ,а да не се (учи,работи) од понеделник до петок... -би си го вратила морето и сите одземени делови од нашите "соседи"....ауу колку се нервирам шо ни земале толку деловиииии.. -тие шо имаат проблеми со дебелината да се слаби и без да држат диети. тоа е сеа за сеа ако ми текне нешо друго ќе пишам пак..
Да имам магично стапче , би го чувала под перница затоа што ако дознаат ќе ми го земат и тогаш ќе немам (слабо потрошено место, а ?)
Би побарала да можам да бидам невидлива барем за пола саат, да имам моќ да ги читам мислите на другите, и да можам да го враќам и запирам времето. Би побарала и купишта пари.
Би ја вратила една личност во зивотот што мн ми фали. Би направила да имам моќ да ги читам мислите на другите.
да имам бесплатен шопинг на секаден во светот во секоја продавница. да имам сребрена кола BMW,да го добијам тој што го сакам и се разбира тој мене да ме сака, да работам во банка, да се омазам за богат и убав, секоја година да одам на одмор на море.
- би ги уништила сите дволични луѓе - би направила побрзо да го завршам факсот - и би направила да имам добра и стабилна работа