Би го освоила целосно, неговото срце само за мене да чука, со него да доживеам една вистинска,искрена љубов...
Да имам магично стапче... ...Што би посакалa? Пари? Богатство? Луксуз? Би посакала барем само еден ден поинаков. Ден кога ќе се разбудам во поинаков свет. Ден кога нема да има ниту трага од сѐ ова што денес го нарекувме реалност. Ден во кој човечките срца единствено ќе бидат исполнети со љубов, искреност и добрина. Ден во кој чувствата повторно ќе се разбудат и ќе завладеат со светот. Зар премногу барам? Зар и ти не би посакал да бидеш дел од тој ден...??
..... би им дала малку среќа на сите луѓе, бидејќи ден со ден луѓето веке и незнаат што е срека и хармонија во животот . Дојде такво никакво време каде што неможеш на еден семеен ручек да ги собереш сите, „ бидејки сите имаат работа “ зафатени се и преокупирани со се, а најмалку со семејството и фамилијата ..... ..... би ги сменила оние себичните и љубоморни луѓе, да сфатат дека се во ѓивото не се добива како што тие мислат, додека јас се трудам да го стекнам тоа што го сакам, а тие да уживаат.... така нема да знаат што е срека, нити да знаат што е човечност, ... ... би го сменила цел свет во глобала, и на сите би им помогнала да сфатат дека животот е убав !
Да имам магично стапче че помагам на многу луѓе, ама на тие што ми згрешиле ,не знам во што че ги претворам
Прво со магично стапче би си направила огромна куќа огромна таква со големи прозори и куќата да е некаде кај некоја таква убава плажичка да има и базенче и огромен двор, и ке си земам еден лап-топ и од лап-топот ке си барам кревети ова она за декорации во домот.И после би се направила невидлива и би пошла во амц или друг шоп и би си земала огромен никон таков професионален и би пошла во банка би си земала огромна цифра на пари и би шетала низ светов.И да како што анамарииа има кажано во коментарот над мене би се направила бессмртна. А ЗАШТО НЕ ПОСТОИ ТАКВО МАГИЧНО СТАПЧЕ ???
Да си имав магично стапче , би сакала да им се шмугнам да моите најблиски, мислам на дечко ми, на другарките и да видам што навистина мислат за мене, што зборуваат кога не сум со нив...спаѓам во ненормално љубоморните души И, уште нешто, ќе направев се за да ми веруваат и да ме сакаат они кои што јас ги сакам
Ако имав магично стапче би посакала да имам куќа во Париз. Таа куќа да биде убава.Би посакала да работам во некоја фирма, за да заработувам а во мојот плахар да имам многу дизајнерски алишта...мммммммммммммммммммммм <3
Кога би имала магично стапче прво би си посакала здравје и живот за моите најмили.Потоа би си ја направила куќата како замок со се и сешто во неа би отишла во Америка и на некој остров на кој сум имала желба да одам.Кола и уште 1223456789 ствари
Да имав магично стапче ке се запишев на психологија би си го донесла влатко илиевски ако ништо друго 1 ден кај мене дома да го погледам и ред други работи.