Би шетала сегде низ светот, би си овозможила се најубаво, а пред се здравје и среќа на мене и на моите најсакани. А потоа пат околу светот и уживање.. Само уживање <3 ИИ секако не ги заборавам моите хејтеери. Ќе видат тие дури тогаш која сум јас хахаха
Уф да имам магично стапче што не би направила.Кога ќе замавнам со него ќе посакам еден шкаф полн со алиштааа и штикли и ќе си го донесам овде ed westwick
Нема да дозволам да има болни деца би ги направила да се најсреќни и најздрави никогаш да нема тага во тие мали очиња срциња малечки
ех да имав... би направила да нема ниту едно сиромашно семејство, да нема глад... и дефинитивно би го сменила овој народов...
Да имам магично стапче би си отворила сметка во банка без лимит секој ден би одела на шопинг, би посетила многу егзотични дестинации ...би направила да нема гладни луѓе на светов...би им дала мозок на луѓево и би направила да си го гледаат само сопствениот живот и да не се мешаат во животот на другите!
na nekoj luge, bi im go zela i ona malku mozok sto im ostanal, za dobri lugje dobri raboti bi napravila, a za sebe vozacka, kola i pari za da ziveam lagodno cel zivot, iako moznostite bi bile neograniceni ljubov sakam da si ja najdam sama, posle se predizvik e neli?
Би се напраила принцеза и би живеела во кралства кај што сите ме почитуваат, би напраила да знам кинески, јапонски, таквиве јазици.. па све живо и диво да ми завидва