Светот ке беше поубаво место за живеење,ке имаше многу љубов,а не омраза,и девојките ке ги претворам во мирни кои ке им треба само љубов,секс и внимание а не пари само да ги интересира.
Да имам магично стапче веројатно би направила многу работи кои ке бидат полезни за мене, пријателите, родителите и сите останати драги личности.Моментално ми текнува на тоа дека би исчезнала заедно со мојот најсакан, некаде каде нема никој наш познат, во некој можеби милионски град..даааааааалеку од тука, и повремено би оделе на некој пуст остров.Само јас и тој
Да имам магично стапче би си го смалила стомачето и би си ги поправила забите набрзина а не со фиксни протези
Да имам магично стапче ќе си направам голема куќа,ќе си одам по светот каде што сакам,ќе станам невидлива и ќе им отидам на сите славни дома,чисто онака да видам каков живот водат позади камерите.
Да имам магично стапче..Умм.. Ке го вратам времето, сакам се да биде како порано, кога сите бевме срекни, ке ги поправам грешките што сум ги правела во минатото..Тоа
..... ...ќе се вратев 10 назад,....како времето и годините поминуваат сваќам дека сум пропуштила многу убави нешта во животот..патувања,кола,љубов,работа..и . би уживала максимално.....
Спојлер Подобро би било, он да има магично „стапче“ А со моето, би ги укинала парите, и би ги уништила сите зли луѓе. И така сите ќе имаме се што сакаме, и ќе бидеме среќни. И би си направила една големаааа куќа, убаво средена и секогаш чиста.
http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=128722&kategorija=6 би им пратила малку хартија за да имаат Спојлер не ми се верува каков наслов