If you could see me now Ја немам прочитано, но баш денес ќе одам по книги. Некој коментар ?? Според препораките-ја бива и тоа многу.
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) Ја купи? Јас ја имам одамна на киндлот, ама никако да и дојде редот. Вака добра ми стои приказната, ама некако се разочарав од авторкава со The gift и нејзиниот детски начин на пишување. Ако ја прочиташ пиши мислење.
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) Денес баш почнувам да ја читам. Прва книга ми е од Сесилија иначе мојот вкус за книги е апла тежок, а тоа што прочитав на интернет за неа беа добри критики. За 2-3 дена ќе ти кажам дали да и се пуштиш или не
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) дај пишете повеќе за книгава, ептен ме заинтересира насловот
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) Спојлер Се работи за 2 сестри каде што едната на 16 год раѓа син но нема абер да го чува бидејќи е алкохоличарка и го остава на сестра и да го чува која за тоа мора да дојде во помал град во Ирак а живее во Њујорк и има прекрасна кариера. Се појавува ликот Ајвен кој на почетокот го гледаше само Лук (синот), а потоа и Елизабет (тетка му)... но никој друг не го гледа.
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) 350 мислам. дека имам попуст не сум сигурна, али вчера ја видов 350 во супер тинекс.
„Да можеш да ме видиш сега“ (Сесилија Ахерн) Сесилија Ахерн - немам зборови за нејзините книги. Предобри!!! Ептен интересна е The book of tomorrow, како и сите останати нејзини дела.
Само мене книгава не ми е нешто посебно? Типката си има замислено другарче. Книгава ја читав во превод на руски, можеби затоа не ми има оставено кој знае каков впечаток, ама два пати ја почнував за да ја дочитам...