Дониравме сите од дома. Го знам детево. Од малечко се закачи со таа пуста леукемија, едвај жив остана. Како резултат од сето тоа еве сега и срцето му ослабнало Мака ми е вака да слушам и гледам, се стресов кога го видов на вести. Не ми е проблем да донирам, само мора и државата да помогне. Многу пари се во прашање. Не знам што бидна со жалбата што ја поднесоа, ама се надевам на добар исход. Греота е вака млади деца да умираат
Дониравме сите од дома. Прееска го гледав на вести, па пак донирав. Се надевам дека што поскоро ќе се соберат потребните средства.
Колку можев донирав и ја гледав на вести и у исто време и плачев и пцуев и влада и све Како бе може да не помногнат немало пари, немало да има успех, од кај они знаат и за мене така јадеа г***а па еве жива и здрава сум... да да они место да помогнат они градат бикови, шмизли, мостови, лавови абре ИДИОТИ мн се изнервирав прегеска си ги полнат џепчињата со пари а за народот и за болните ич к*р не ги боле Сакале у Европа со ваков ум нема ни Е од Европа да видат
Донирав јас 5-6 пати но предмалку пробав и ми вели мисијата е исполнета.собрани се средствата за операција. Ако е така баш ми е мило и се надевам дека успечна ќе биде операцијата.
ИМаат пари за жални врби на градска плажа во Скопје што одма се исушија со тие милиони евра еден куп детски животи ќе спасеа, па и овој, срам да им е, срам да им е, гнаси едни ни од ко ќе умрите аир да не видите крадци едни политички, ГОСПОД ЌЕ ВЕ КАЗНИИИ!!! А и народот е крив шо на истите крадци пак и пак му верва, пак ги гласа за нечесно со лежење да земат плата тие од администрацијата и другите малодушници и тие се соучесници индиректни и нив господ ќе ги казни ради нив цел надор е несреќен!!! Сите мои блиски донираа и на ФБ не знам колку пати постирав за тоа, сенадевам ќе соберат пари. ГОСПОД нека им е на помош! ДА оздрави детето!!
Кристијан ќе добие ново срце Семејството на Кристијан и покрај помошта од државата мора да покрие 20 проценти од сумата потребна за лекување. Телефоните за донирање и понатаму остануваат активни. Ќе им значи и најмалата помош.
Што се случи со Кристијан знае некој? Баш вчера ми текна, мислев на ова, никаде ништо не можев да најдам да пишува.
Оваа недела ке замине во Берлин инаку се полошо му станува,ама може да издржи до Берлин,се уште му работи срцето,фала му на бога
Сега видов, како го испратија во Берлин, на сител. Се наежив цела. Сега срцето му работи само 25%. А му требаат уште 60.000 евра. После ќе пратам порака. А кој е во можност, нека прати.
Неколку пати донирав за момчево, многу ми е жал, срце тоа. Кога прочитав на почетокот дека државата не сакала да му одобри средства оти случаевите ко неговиот биле безнадежни.. да им се плукнам јас на министриве, и на докториве, да им се плукнам!! Се надевам се ќе помине во најдобар ред.
Кико ми е братучед неговата мајка кажа дека бил полошо му излегно нешто на главата незнам како се викаше....кој е во можност нека донира кико е навистина весело,паметно детенце треота е ако нешто му се случи а неговите родители не се во можност да дадат толкава сума,а требало да с еправи уште една операција..
јас незнам како може бе за вакви работи да зимаат пари! на чест нека им е! За ЖИВОТ се работи! за ЖИВОТ
многууу многуу ви се извинувам сум ја помешала темата ова што го пишав се однесуваше на оваа тема humanitarni-akcii/pomos-za-kristijan-joveski-t16968/ многуу се извинувам сум се побркала Простете