Здраво на сите и јас сум нов член на странава нов 2 месеци иначе странава е најсупер немем зборови позз до сите
Здраво на сите... одамна набљудувам и до сега не сум се приклучила на ниту една тема на ФОРУМот, па конечно решив да го направам тоа и затоа започнувам од оваа тема за да се запознаеме...
mnogu e dobar sajtot jas sum od strumica ne rabotam go cuvam mojot 2 god sin i sakam so vas da se druzam.
добредојде и од мене мора да се дружиме и да правиме забава, иначе зашто сме тука, за дружба, помош, совети
здраво девојки,и јас сум нова на форумов,и сега ја видов темата,па да се претставам и да кажам дека сум нова,се надевам на дружба со вас,зеднички интереси,и слични мислења.поздрав срцки сите ве гушкам
Zdravo devojki ..... i jas neodamna stanav celn na forumov ....... imam 18 godini i sakam da se druzam. Inaku ova e prekrasna socijalna mreza deka mozeme site da se druzeme i razmenuvame mislenja , mesto kade sto mozes da se raspolozis,naucis nesto novo, dobies nekoj sovet kako i da spodelis nekoe iskustvo .... Se nadevam deka ke se druzime ..... pozz