Епа здраво и од мене форумџики , штотуку се регистрирав на форумов (иако одамна ве посетувам) , јас сум LaBoom , од Велес сум , имам 21 година , се надевам дека ќе се дружиме , х.о.х.о
Добредојдовте нови феминки, ве поздравувам со едно гостопримливо (читајте: трачарско ) кафенце! На здравје!
Добредојдовоте нови! Од Саја имавте кафе, од Мона колачи, а од мене сокче. Повелете... - Густи сок - Газиран сок. Каков сакате-таков. Битно, земете си.
Здраво феминки! Јас не сум скоро зачлената, ама под силна досада донесов одлука да сум поактивна на форумот Јас сум од Штип, но учам во Скопје
Добре ни дојдовте Арис и Блум и ти Тедибеар8935(старо-нова), почастете се со нешто од погоре Имајте пријатен престој, добра забава, куп мислења, споделени и дадени совети
и јас сум нова, и можам да кажам дека за неполна недела членство, станав ЗАВИСНАААА од ФЕМИНАА.МК прекрасно ми е
Здраво Феминки. Ново регистрирана сум и јас овде, но РЕДОВЕН читател сум скоро од пред 2 години. Сум немала некоја потреба да се зачленам, но ова сајтов е вистинска зараза! И така.. ПРЕКРАСНО Е времето поминато тука, совети едно друго, тоа и највеќе ме привлече КОНЕЧНО да се регистрирам. Поздрав
Zdravo na site.Jas sum nova na forumov,a femina redovno go citkam.Bas ke mi bide milo da se druzime,pa makar i virtuelno pozzz
Добро дојдовте фарфалина , лав ми баејби , ирреплацеабле , бубефеминка , теддубеар8935 , блоом , аррис и сите други нови членки
Здраво феминки , јас сум скоро нова .. ја обожавам странава има совети буквално за се .. иначе од Прилеп сум и тое е тоа, поздрав