Едно гооолемо здраво од мене Штотуку се зачленив но одамна ве читам и навистина сте прекрасни Теми и разговори од секаков карактер и по сечиј вкус Поздрав до сите зачленети, но и оние кои не читаат
здраво и од мене и ја сум brand new here но воодушевена од сите нешта што до сега ги прочитав ..расположена да ви се придружам во клубот...поздрав до сите..
Здраво на сите И јас сум штотуку испилено пиленце на форумов, но одамна ве читам и можам само да кажам едно браво
Гледам си имате некој ред да се најавиш како нов член, па ајде си реков да го испочитувам. Ви посакувам многу дискусии со мене, помалку нетрпеливост ако мислам поразлично од некој, а себе си си посакувам пријатно време поминато во читање на исти и спротивни мислења од моето. Ај здраво!
Здраво!! Јас сум нова на сајтов и би сакала да ми помогнете околу уредувањето на профилот...како да додавам пријатели? или додавајте ме вие.....се надевам дека ке бидете тука за се што ќе ми потреба а исто така и јас .. ве сакам <3
Здраво на сите од мене. Нова сум како член, но одамна ве следев. Се надевам дека ќе се дружиме. Од Прилеп сум, името ми е coldplay . И сум голем обожавател на истите. Ве поздравувам сите.
Здраво.Нова сум на форумов,се надевам дека ќе се дружиме и ќе си помагаме со совети.Поздрав до сите феминки.
zdravo na site,se nadevam deka ovde ubavo ke si go pominuvam slobodnoto vreme,ve pozdravuvam site....
Здраво на сите! Една од новите на форумов сум и веќе станав зависник! Постојано сум на нет(на фемина) и само разгледувам,читам,пишувам...Има многу работи да се прочитаат,научат! Корисно е и забавно и се надевам дека ќе се дружиме
Здраво на сите сега се регистрирав на форумов ама постојано висев тука ! Се надевам дека ќе се дружиме! Поздрав до сите