Добро утро на сите јас вчера се регистрирав значи странава е закон пишува за се што ви душа сака и многу корисни совети има и фемина ми стана поинтересна од фесбукон ( досада жива ) голем поздрав до сите
Moze li da mi pomognete malku?? abe ne znam kako da stavam slika na profil na femina moze malku pomos posting.php?mode=reply&f=58&t=46#
Оди во контролен панел, па профил и избери слика на потписот za-forumot/kako-mozam-da-stavam-slika-na-forumov-t1895/ Еве ако ти треба помош за понатаму. И те замолувам да ги прочиташ правилата на форумот за пишување на мислење и да пишуваш на кирилица. И добредојде
добро утро,еве јас се обидов да пишувам на кирилица поздрав до сите форумџики и ви пожелувам пријатен ден
zdravo jas se zacleniv vcera ama nemav vreme da razgledam se sto ima pa eve denes i mnogu interesni temi ima mi se dopaga forumot
Здраво на сите феминки Нова сум на форумов ама веќе година ипол ве читав и пробував да си направам профил 100 пати и еве тек сега си го активирав па сега ќе можеме да се дружиме
Zdravo na site feminki, jas se zacleniv vcera i navistina ima mnogu interesni temi , se nadevam ke se druzimee i ke spodeluvame razni iskustva Inace jas sum od Prilep i imam 17 god
здраво на сите феминки јас сум нова вчера се зачленив и не ми е многу јасно ама...имам 13 год и сум од скопје