здраво феминки , јас сум нова членка на форумов , ве читам подолго време и редно беше да ви се придружам поздрав до сите
здраво женски глави и од мене баш ми е мило што сум дел од мозаиков наречен фемина форум, каде можам да ги најдам сите теми, проблеми, совети и мислења кои ги интересираат девојките... имајте пријатен остаток од денот
Паа и јас сум новичка на форумов и можам да кажам дека стее супер сите.. .Од постарите поднаучувам по нешто,помладите ме засмеваат со нивните глупости .. И да сум тажна вие феминки ме правите среќна Ви благодарамм ..Не сум зачленета во никој друг форум не ни мислам .Убаво ми е тука со вас ...Иначе сум од Прилеп...
Здраво на сите јас сум Викторија и сум од Кавадарци имам 15 години и сум овде нов член сеа се запишав гимназија и тоо
Zdrvo Ve citam tuka vece podolgo vreme no nikako da najdam zgodno vreme da se registriram No eve od deneska sum so vas. Ziveam vo Moskava ,tuka sum mazena vece 3 godini inaku poteknuvam od makedonija. se nadevam ce imame ubavo druzenje
Здраво јас сум од Битола имам 22 години и сакам да ги проширам пријателствата и сакам со повеке девојки од Битола да запознам и секако да му местам на мојте другари хаха