здраво на сите јас на форумов сум член можи месец или два па до сега не ја сретнав темава па еве јас сум МАрија од прилеп имам 15 години се надевам дека добро ќе се дружиме на чет ваму таму ајде ве Сакамм
Здраво на сите Јас сум Бибе од Скопје, веќе поодамна го читам форумот и многу ми се допаѓа, па решив да се зачленам. Поздрав до сите
и јас да се речи нова,ама сега ја најдов темава и реков ај да ве поздравам вака официјално ехехех...мн интересен форум супер теми.......на кој и да му треба помош се надевам ќе му се најдам некогаш,а се надевам дека и вие мене ќе ми се најдите,доколку ми треба помош....
Здраво на Сите јас сум Никола(по лична карта Николче) жена ми е трудна 5 месец па јас ја заменувам на фемина. Се надевам дека ќе се дружиме.
Е па ако навистина сакаш да си и од помош на сопругата засукај ги ракавите и фати се за правосмукалката мене мајтешко ми беше да чистам со неја кога бев бремена срека машми одвреме навреме ме заменуваше П.С. си најдував и други жртви нис куќа ама тој кога ке ми помогнеше ми беше најчисто ! Лаптопот оставииго на сопругата да се дружит со нас ! Но сепак си добродојден !