Здравоо јас сум Еленушкаа од Неготино сум не одам на факс, не работам по цел ден по дома си седам на фемина и на фб... паа сакам да се запознаам со сите членки ако е тоа можно поздрав
Здравоооо Јас сум Елчезелче од Скопје сум не работам ништо моментално,студирам на медицински али пишав квадрат и така да џаболебарам по цел ден на фемина и на фб како Еленушкаа и Лудото И нормално сакам да се запознаам со сите феминки Поздравче
Секоја вечер најдобра занимација ми станува Фемина. Па ајде, можеби и јас малку ке се активирам, засега само читам и супер сте. Си се наоаѓам на многу места и веќе ми е како да ве познавам. Поздрав до сите и се надевам дека уште подобро ќе ве запознаам.
Ајде здраво живо на сите... само гледајте не губете мн време на овие форумиве заразни се... ќе ви заостанат некои обврски (како на пр јас) ако во случај немате каде да си го тепате времето (работа, школо,факс...) можите слободно да се релаксирате ( советувајќи, прашувајќи, дополнувајќи или препирајќи се со некого/ја) Како што забележав на женскиот форум има и машка популација па затоа внимавајте да не повредите нечие его... Ајде еден позз од мене... бацки
Немам лаптоп ( би сакал да имам за да не и се мешам на жена ми кога седи на ПС) ама да ти кажам жена ми па има многу мерак да чисти со правосмукалката па затоа не и ја одземам таа привилегија. ПС. Таа смата несака да и се мешам во штипки !!!
Хелоу и од мене... јас сум њуби овде, Ве поздравувам сите... и Ви се заблагодарувам за интереснотиите што ми ги пружавте читајќи по темиве...
eeeee sakaaaam da mozam na chaaaat da se iklucam ama uste mi e rano nekako nemam dovolno mislejnjaaaa
Епа здравоо! Јас пред 5 минутки се зачленив. И еве да се претставам- Хана Роци. Знам имам несекојдневно име и презиме, но еве ќе ви кажам дека по потекло сум од Букурешт и сум мажена за италијанец( 18 год во брак ) но цеел живот живеам во Македонија-Берово. Имам ќерка Џулија ( 16) и син Александар (19) ( сакав името да му биде македонско) Среќна сум, но моментално се чувствувам малку осамена бидејќи син ми студира на Харвард, Масаќусетс а ќерка ми учи во Италија а јас и мажми поради одредени причини не можеме да заминеме од државава. Но се се издржува! Поздрав девојки
Добредојде Хана Роци, ти посакувам пријатен престој со нас на Фемина, се надевам ќе ти бидеме интересни
Здраво на сите феминки... јас сум МладаМама..(нова сум) ..моментално невработена, среќно омажена, имам прекрасна ќеркичка 1 годинка!!! Ми се допаѓа сајтов мнооогу, редовно го посетувам еве конечно и се регистрирав... читам се што ме интересира па и повеќе!!! Досега не сум се вклучила во дискусија, ама за почеток е доволно запознавањето! Поздрав до сите!!!