Здраво ,јас сум релативно нова тука сум веќе неколку дена можеби и недела .. прво дојдов како гостин и шпионирав малку за што муабетите како муабетите мн ми се допадна форумов како место каде се делат искуства се решаваат проблеми и се делат совети....баш ми е "girly" и се надевам на пријатна дружба ви праќам голем поздрав!***
Ајде и тебе да ти посакам пријатен престој на форумов Беатрис И доста денес пречекував.Биди ми поздравена
zdravo, i jas sum relativno nova,inaku forumov e zakon, mozes da si najdes za sekoe prasanje odgovor, na bilo koja tema pozdrav do site :up:
Епа здраво до сите Па јас вака подолго време го гледам форумов и ми се виде навистина интересен и еве конечно одлучив да се зачленам Навистина ми се допаѓа тоа што има доста интересни теми за разговор и навистина добри совети давате хехехе поззз до сите вас
Здрааааааааааааааавоооооооо!!! Се викам Весна , имам 24 години, среќно мажена... мило ми е што има ваков форум , прекрасен е, има прекрасни темички на кои може да си муабетиме и советуваме Поздрав до сите :up:
здраво на сите јас се зачленив вцера и сакав само да кажам дека страна е најдобра а форумот посебно добар феноменален знаци до сега не сум видела толку добар форум со толку совети
Здраво на сите Форумов односно сајтов го посетувам одредено време и навистина многу ми се допадна, бидејќи има многу корисни совети и информации, а нормално и интересни нешта за забава, па на крајот решив да се регистрирам за да можам да коментирам и да се дружам со вас. Можеби сум малку помала од вас, но се надевам дека добро ќе се согласуваме. Поздрав!
Здраво, здраво и едно топло добредојде и од мене. И follenangel ни е малечко па го дружиме, немај гајле за тоа ти