Здраво на сите!!!!мило ми е што станав дел од овој прекрасен форум и се надевам дека ќе споделуваме убави моменти.поздрав до сите
Леле касно е глеам темава,океј добро е ќе пишиме Здраво,здраво на сите Тука на форумов долетав уште летоска,ама ме мрзеше да се зачленам Извинете. Е сеа вака официјално си се зачеленив на форумчево на 04 Октомври во 12:46 часот И од тогаш па се до денес така кажано спијам на форумов.Многу ми се допаѓа Друго ај вака имам 15 години,и НЕ се викам Ана како што пишува во името Се надевам на добра дружба. А и на сите нови на форумов сакам да им посакам пријатен престој
Здраво, да се запознаеме јас не сум нова на форумов ама сигурно некои не ме приметиле. Мило ми е јас сум см.реал,тазе полнети 16 години,живеам во скопје и матичниот број не си го знам иначе ќе го пишев. Ми се допаѓа форумов затоа и се имам зачленето, и ве молам отворете ги убаво очите зошто 3 пати пишав прашање во СДП и никој не одговори и сега ќе пишам во СДК дека нема веќе да пишувам во СДП . Крај.
Здраво ја сум Џеј Ло , по лична карта Тамара од Скопје МАКЕДОНИЈА Имам 20 години и сум несреќно немажена Мило ми е што се запознафме ... фала и кај вас чао прјатно !
Мноооогу одамна го следам форумов и редовно ви ги читам сите муабети што ги правите, мислења што разменувате и многу често применувам совети токму од сите вас. Решив конечно да се приклучам и јас...Се надевам убаво ќе се дружиме...Поздрав на сите.
Здраво на сите и јас сум нова,се надевам дека ако нешто не ми е јасно ќе ми помогнете,малце ми е тешко да пишувам со македонски фонт но ќе се навикнам. Поздрав
не сум зачленета баш сега, ама сепак ќе си пишам имам 16 години од скопје сум, форумчево си го следам одамна али ете пред некој месец си отворив акаунт многу бакнешчиња
И јас како и многу останати си го имам акаунтот од пред многу време ама немам навика да се вклопувам во муабетите. Ајде ке се претставам како нова па се надевам ќе се дружимееее
Здраво на сите. Иако сум регистрирана пред нецели 2 месеци не бев активна на форумов. Од сега понатаму давам свечен пионерски збор дека ќе бидам Поздрав до сите феминки
zdravo na site forumov go sledam odamana ama ne sum mnogu aktivna .ama eve sega imam poslobodno vreme se nadevam ke se druzime.pozz