И јас сум скоро па и нова, и сакав да кажам ЗДРАВО! Незнам дали е до хороскопскиот ПОДзнак (хихихихи) ама најинтересни ми се темите од Здравје! мислам дека се имам прочитано од таму... Мило ми беше, тоа сакав да кажам! ! )
Здраво ФеминКИ ! И јас сум нова и да признаам ова ми е прв форум во кој учествувам ! Зашто? Многу бев зафатена со тој Фејзбук !! Гррр,сега ми се крева коса кога ќе помислам ! Зашто? Затоа што ако си на фејзбук сите контактираат со тебе,како да заборавија дека постои телефон ! ццц .. или ако објавиш балада,ваууу..!! Доаѓа прашањето---> Зашто си тажна? Него,ете така јас да си се претствам и да кажам Здраво ! п.с. Супер теми,супер коментари .. Ме оставивте будна до 6 сабајле ! и морав да се зачленам !
Хелло јас сум Сара и сум од Македонија имам 15 години родена во Струмица имам сестра и брат поголеми од мене имам 2 мачиња и 3 кучиња и така имајте убав ден
Јас сега забележав дека сум зачленета 2009 год. и незнам како ми текна, денес да прошетам низ форумов и многу ми е супер, насекаде си пишувам! Поздрав до сите!
zakonski e forumov...ima se sto baram,nova sum i se nadevam ke se vklopam pozzzz [mod-kirilica:l08lt1p7][/mod-kirilica:l08lt1p7]
zdravo i jas se prikluciv na ovoj forum minatata nedela i drago mi e sto i tuka ima prijateli za pomos vo sekoe vreme i senadevam deka site ke si pomagame okolu novodojdenite problemi i ke gi resime so poveke mislenja koi se korisni poz do site clenki na ovoj forum