HELLOOOOOO! И јас сум нова , почнав однопаку да ги разгледувам темите па вчера видов дека постои ваква тема, иако се зачленив пред 7 дена Оваа е добра за кршење на мраз да се испробате како ќе оди пишувањето Само да кажам дека Фемина.мк ме ``препороди``ми се враќа енергијата и одлично се чуствувам да си читкам и пишувам на форумов! Поздрав!!!
Здраво на сите фимини ... Љубица сум , сакам моето слободно време да го поминам да поделам некое мислење со вас ... се надевам на дружба
Здраво на сите ! И јас како и LetsTalkFashion од одамна го посетувам форумов, ама дури сега се регистрирав. Па се надевам дека ќе се дружиме
Исто и јас не сум нова на форумов, ама во периодот од кога се зачленив до пред еден месец не бев нешто многу активна, бидејки имам обврски на фах... Но, сега поради ладново време и одморот околу празнициве, седам повеќе дома и тепам време на фемина форумот Сакам да кажам, многу корисна работа... Од она што го прочитав т.е. вашите искуства, сменив многу мислења и работи кои не ми се допаѓаа кај мене... И да! Темата за депресија... скоро па и ме извади од депресија Поздрав феминки! Се надевам почесто ќе се дружиме во иднина!
Zdravo feminki. Jas sum nova na forumov, pa kako sto e red da si se najavam i da ve pozdravam. Imajte ubav praznicen vikend ! [mod-kirilica:abm6zgnl][/mod-kirilica:abm6zgnl]
Здраво на сите и јас сум нов член, се мислев од кај да започнам со муабети и ете ме Имам 24 години и сум од Битола. Поздрав до сите!
Здраво девојки И јас сум нова на форумов,денеска се зачленив,се надевам на добра дружба,споделување на лоши и добри искуства и секако споделување на различни мислења
Здраво девојки! Јас сум нова на форумов, мило ми е што се зачленив овде и се надевам дека ќе се забавуваме
Редно беше и јас да се зачленам . Долго време ве следам..(многу манијачки го кажав ова..)..ве читам.. Супер сте сите.Поздраав