Здраво, се викам Христина, имам 15 години и сум од Скопје Вчера се зачленив на Фемина, и не згрешив форумов е прекрасен како и веб страницата Поздрав
Здраво на сите нова сум тука,одамна планирав да се зачленам но денес дефф. се решив,инаку имам 15 години и сум од Охрид ,и се викам Тина
Здраво феминки! Поради нејасни причини, неможев да се најавам на стариот username, што беше причина да направам нов. Се надевам на пријатна дружба
Здраво на сите... Јас сум нова, сакам да кажам дека сте супер, многу често ги разгледувам вашите коментари но дури сега се логирав. Ве следам преку мобилен малку е неудобно за читање но се снаоѓам. Добро утро на сите, среќна сум што ќе се дружиме
Феминки,јас сум стара корисничка,но не сум давала совети бидејќи бев преукупирана со учење! Сега ви ветувам дека ќе се дружиме ја и вие,поздрав
Срам да ми е, сум ја скокнала темава Здраво на сите, стари, нови,небитно. Ве читкам долго време, па еве решив да ви се придружам. Нека ни е аирлија дружбата
Здраво на сите и јас сум нова на форумов. Инаку сум од Прилеп, имам 2 дечина, и бас ми е мило сто најдов место каде мmозам да се друзам и да ги споделувам моите мисленја со вас. Поздравче до сите.
Ај сепак ќе се решам да си го кажам името .. ХЕЛОУ јас сум динамикЌид или Тео како сакате. И МОМЕНТАЛНО УЖИВАМ ВО МЛАДОСТА и се гордеам што можам да издржам во некој работи во кој „старите“ неможат . Што ве интересира за мене бујрум во ЛП прашајте јас сум нов тука направив профил на женски форум и сеуште размислувам во врска со таа тема дали е ок едно машко да има форум на фемима и дали е за фалење тоа но..ете јас не гледам на тоа на тој начин...ебаму мајката ако сексуалност определувавме преку сајтови мајтови тоа е тоа прашајте си слободно цитирајте ме ...
Здраво Јас сум Те.Ич или Теодора како ви е ќејфот Можеби и сум најмлад член овде но профилов го напраив за мајка ми xD. Јас имам само 12 години . Поздрав
Здраво јас сум нов член на форумот. Има интересни теми и може да се научат некои нови работи поздрав.
Добредојде на сите феминки!Се надевам и јас на добра дружба како и сите други...А сега едно прашање,се извинувам ако е офф-топик.Како да постирам слика во мое мислење?Нова сум и стварно не знам како да постирам,а многу ми треба..Фала однапред.
Ако сакаш да прикачиш некоја слика од нет, ќе го копираш линкот на сликата и ќе одиш нов одговор нели.. После тоа ќе видиш кај лентата со опции пишува IMG, ќе кликнеш таму. И меѓу (овие две) ќе го пастираш линкот на сликата. А ако сакаш да прикачиш од пц, ќе одиш прикачи фајл, choose file и ќе одбереш која слика сакаш..
Здраво јас сум Мери од Неготино студирам на Природно матемтички факултет насока хемија имам 22години .....баш е добар форумот има интересни работи за читање во слободно време....поздрав