Здраво на сите...подолго време ве читам и морам да признам дека многу корисни "tips&tricks" сум нашла тука Конечно решив да ви се придружам и ќе се потрудам да бидам активна
Zdravo na site, i jas sum nova. 25 godisna omazena mamicka na 8 mesecna kjerkicka koja za nekoj den se vrakja na robota PA zainteresirana sum za diskusii na tema bebinja, zdravje, recepti, zivot... veruvam kje se pronadam zatoa i se zacleniv.
Како да пишувам кирилица? здраво форумџики... прв пат сум на форумот,многу се двоумев и дали да се приклучам,сепак не сум баш млада,имам 46 год,моментално се наоѓам на раб во станство,ја пратам фемина веке 2 год,ја читам внимателно,пронајдов полно теми и наслови кои ме интересираат,посебно ме радува сто сте различни,свои...уффф,се пронајдов себе си скоро во секоја тема и се надевам ке бидам една од поактивните....многу поздрав до сите....се читаме....
ја се зачленив на 10 јануари ама дури сега ја гледам темава ве следам одамна и се мислев дали да се зачленам и се решив конечно .како не се зачленив пораноо се надевам добро ќе се дружиме
Дали сум бремена? Zdravo na site, ja sum nov clen, se nadevam ubavo e druzenjeto so vas )samo da ve pozdravam
Здраво девојки на сите, јас сум по се изгледа најмлада помеќу вас.. ама со сигурност ке примам искуство од сигурни и повозрасни раце. Мило ми е за дружењето и јас сум нова, денеска регистрирана.. се надевам на повеке дружење и запознавање.. поздрав и имајте пријатна вечер.
Здраво на сите! И јас сум нова на форумов, ве читам веќе подолго време и конечно се решив да ви се придружам Има доста интересни теми и дискусии, па се надевам ќе се дружиме интензивно ... Поздрав
Здраво, јас сум нова членка На форумов одамна му имам фрлено око, а конечно дојде време и да се зачленам
Хах, а јас еве ќе си пишам и тука затоа што изгледа од преголема возбуда ја утнав и темата Здраво на сите, јас сум Роузвуд и се надевам ќе ме простите за грешката во СДК
Јас сум song а за оние кои подобро ќе ме запознаат ******** ми се допадна форумов и се зачленив ама активно читам веќе година дена.Сакам форумов да ми биде “онлајн“ дневник ,сакам да стекнам нови пријателства од форумов,сакам да ги споделам моите проблемчиња тука,да ме советувате и критикувате Се надевам дека ќе се дружиме.Поздрав од Спојлер прилично нова феминка