Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да се запознаеме

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од soledad, 19 ноември 2009.

1. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Девојки би сакала да ве прашам нешто ми треба вашето мислење! Незнам колку од вас следат блогерки од светот кои своите вештини за make up и styling ги споделуваат на видеа , па доколку знаете и ви се допаѓа тоа дали би сакале да гледате видеа од тој тип и што мислите за тоа? Сериозно размислувам за тоа , навистина имам што да покажам но ме интересира дали има некој би бил заинтересиран да следи нешто такво кај нас и како тоа се прифаќа тука? Исто би имало и Giweaway ! Што мислите? Слики , Видеа , Подароци ???
    доколку знаете некоја македонка која го прави веќе ова ве молам информирајте ме би сакала да го видам тоа . :)

На LauraBiagiotti му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Добродојдовте :hai:

3. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Сакам да им посакам Добредојде на новите кориснички.
    Инаку и јас не сум многу долго време на форумот.:) :)

4. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    здравоо девојкии :)) јас сум одамна член на фемина ама поретко пишувам, сека сум поактивна па мило ми е што станувам дел од семејството фемина :)))) ве гушкааммм :l:

5. LauraBiagiotti

LauraBiagiotti Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    zdr na site,i jas sum nova clenka vo forumot,Lara od bt,ve sakaamm<3

6. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Јас секојдневно следам неколку модни блогери. Повеќето имаат и свој јутјуб канал. Сакам да ти кажам дека ја имаш мојата поддршка и навистина интересно би било да се види како ќе изгледа тоа, во наши макеоднски услови :) :!: Само ти препорачувам да бидеш полнолетна пред да се зафатиш со ваква работа дека сепак ја нарушуваш својата приватност и ја објавуваш и цел свет ќе може да те види. Мора да бидеш многу одговорна , да имаш слободно време во изобилство и често да аплоадираш нови работи. И секако квалитетна камера и снимки, а не некои со 2 мегапиксели направени. :* Се надевам дека помогнав, и навистина со нетрпение очекувам да видам што ќе направиш .
    Се извинувам за офф топик :D

7. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Јас секојдневно следам неколку модни блогери. Повеќето имаат и свој јутјуб канал. Сакам да ти кажам дека ја имаш мојата поддршка и навистина интересно би било да се види како ќе изгледа тоа, во наши макеоднски услови :) :!: Само ти препорачувам да бидеш полнолетна пред да се зафатиш со ваква работа дека сепак ја нарушуваш својата приватност и ја објавуваш и цел свет ќе може да те види. Мора да бидеш многу одговорна , да имаш слободно време во изобилство и често да аплоадираш нови работи. И секако квалитетна камера и снимки, а не некои со 2 мегапиксели направени. :* Се надевам дека помогнав, и навистина со нетрпение очекувам да видам што ќе направиш .
    Се извинувам за офф топик :D[/quote]

фала ти ба подршката и секако советите се добродојдени и знам дека се добро намерни :) веќе почнав од пред некој ден но сеуште не сум ставила или направила видео за шминкање а ке ставам понатаму , а оначе полнолетна сум.

еве можеш да погледнеш моментално работам на нешто ново коа ќе го споделам во брзо време :)

http://sheek-chick.blogspot.com/

8. Mezzaluna

Mezzaluna Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Здраво девојки,јас сум Mezzaluna од Скопје.
    Се надевам дека ќе поминуваме убаво време тука на форумов,ве поздравувам.. :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Леле заборавив да Ве поздравам и да се представам :)
    Јас сум Ани од Радовиш и се надевам на пријатно и долготрајно дружење

10. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    ХЕЛООУ!! Јас сум Сања.

поздрав :*
    have a nice evening :)

11. BrightEye

BrightEye Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    Zdravo na site.
    Nova sum vo forumov se zacleniv vcera se nadevam deka ke si pominam ubavo vreme tuka :)

12. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    здраво девојки јас не сум многу нова на форумов али не сум ни одааамнааа ..отприлика едно 10-15 дена ..сакам на сите НОВИ да ви посакам едно добредојде...се надевам дека ќе се дружиме и дека ќе се забавуваме ...ВЕ ГУШКАМ СИТЕ :*

На BrightEye му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Ај едно поздравче до сите.. :hai: до сите кои во брзо време ни дошле и до сите постари. :*

14. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Здраво на сите! Еве и едно мшко на форумов да не биде се исто. ;) Се надевам дека добро ќе се дружиме :)

15. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    јас сум дебелушка од прилеп...мислам дека една недела сум член на фемина...и јас случајно го видов на фб...се почна кога почнав да барам страници за диета.....и кога видов дека има и многу други со истиот проблем и со подршка се , се издржува....и јас сакам да се дружиме поззз до сите феминенки

16. LetsTalkFashion

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Јас им посакувам добродојде на сите нови(иако и јас не сум нешто мнг стар член) и се надевам дека ќе бидат активни со корисни и интересн мислења . Поздрав ххх :inlove:

17. anastasceto

anastasceto Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    6
    здраво јас сум анастасија и многу сакам да се дружам кој сака нека пише да се запознаеме...

18. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Здраво :hai: и едно големо добредојде до тебе и сите кои неодамна ни се придружија, па се надевам убаво ќе се дружиме... :) ;)

19. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Здраво. :hai: и јас сум нова..,се зачленив пре 1 месец.. се надевам дека убаво ке си поминеме.., Позз до сите :hai:

20. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    здраво на сите срејкен празник феминенки убаво да си го прославите :*