Девојки би сакала да ве прашам нешто ми треба вашето мислење! Незнам колку од вас следат блогерки од светот кои своите вештини за make up и styling ги споделуваат на видеа , па доколку знаете и ви се допаѓа тоа дали би сакале да гледате видеа од тој тип и што мислите за тоа? Сериозно размислувам за тоа , навистина имам што да покажам но ме интересира дали има некој би бил заинтересиран да следи нешто такво кај нас и како тоа се прифаќа тука? Исто би имало и Giweaway ! Што мислите? Слики , Видеа , Подароци ??? доколку знаете некоја македонка која го прави веќе ова ве молам информирајте ме би сакала да го видам тоа .
Сакам да им посакам Добредојде на новите кориснички. Инаку и јас не сум многу долго време на форумот.
здравоо девојкии ) јас сум одамна член на фемина ама поретко пишувам, сека сум поактивна па мило ми е што станувам дел од семејството фемина ))) ве гушкааммм
Јас секојдневно следам неколку модни блогери. Повеќето имаат и свој јутјуб канал. Сакам да ти кажам дека ја имаш мојата поддршка и навистина интересно би било да се види како ќе изгледа тоа, во наши макеоднски услови Само ти препорачувам да бидеш полнолетна пред да се зафатиш со ваква работа дека сепак ја нарушуваш својата приватност и ја објавуваш и цел свет ќе може да те види. Мора да бидеш многу одговорна , да имаш слободно време во изобилство и често да аплоадираш нови работи. И секако квалитетна камера и снимки, а не некои со 2 мегапиксели направени. Се надевам дека помогнав, и навистина со нетрпение очекувам да видам што ќе направиш . Се извинувам за офф топик
Јас секојдневно следам неколку модни блогери. Повеќето имаат и свој јутјуб канал. Сакам да ти кажам дека ја имаш мојата поддршка и навистина интересно би било да се види како ќе изгледа тоа, во наши макеоднски услови Само ти препорачувам да бидеш полнолетна пред да се зафатиш со ваква работа дека сепак ја нарушуваш својата приватност и ја објавуваш и цел свет ќе може да те види. Мора да бидеш многу одговорна , да имаш слободно време во изобилство и често да аплоадираш нови работи. И секако квалитетна камера и снимки, а не некои со 2 мегапиксели направени. Се надевам дека помогнав, и навистина со нетрпение очекувам да видам што ќе направиш . Се извинувам за офф топик [/quote] фала ти ба подршката и секако советите се добродојдени и знам дека се добро намерни веќе почнав од пред некој ден но сеуште не сум ставила или направила видео за шминкање а ке ставам понатаму , а оначе полнолетна сум. еве можеш да погледнеш моментално работам на нешто ново коа ќе го споделам во брзо време http://sheek-chick.blogspot.com/
Здраво девојки,јас сум Mezzaluna од Скопје. Се надевам дека ќе поминуваме убаво време тука на форумов,ве поздравувам..
Леле заборавив да Ве поздравам и да се представам Јас сум Ани од Радовиш и се надевам на пријатно и долготрајно дружење
здраво девојки јас не сум многу нова на форумов али не сум ни одааамнааа ..отприлика едно 10-15 дена ..сакам на сите НОВИ да ви посакам едно добредојде...се надевам дека ќе се дружиме и дека ќе се забавуваме ...ВЕ ГУШКАМ СИТЕ
јас сум дебелушка од прилеп...мислам дека една недела сум член на фемина...и јас случајно го видов на фб...се почна кога почнав да барам страници за диета.....и кога видов дека има и многу други со истиот проблем и со подршка се , се издржува....и јас сакам да се дружиме поззз до сите феминенки
Јас им посакувам добродојде на сите нови(иако и јас не сум нешто мнг стар член) и се надевам дека ќе бидат активни со корисни и интересн мислења . Поздрав ххх
Здраво и едно големо добредојде до тебе и сите кои неодамна ни се придружија, па се надевам убаво ќе се дружиме...
Здраво. и јас сум нова..,се зачленив пре 1 месец.. се надевам дека убаво ке си поминеме.., Позз до сите