здраво здраво јас сум нов член имам 21 , сакам музика, спорт, книги, да лежам по дома по пижами цел ден кога немам обврски (или барем кога сама ќе си се ослободам ), сакам пеперутки, многу љубов, ги сакам сите искрени луѓе и моите најдобри пријатели.... мислам дека е доста
Ете и уште еден нов член Ќе ми биде мило да го следам вашето мислење и што е најбитно да се дружам со вас Иначе од Скопје , 16 год
Најпрво едно гоолемо ЗДРАВО до сите , несум нова членка на форумов , но поради голема зафатеност немав голема можност да ви пишам и да учествувам во сите дискусии , ова ми е единствен форум на кој сум зачленета а ова воеедно ми е втор пост , инаку да си кажам имам 16 год. и знам дека ќе се дружиме, мило ми е што постои ваков сајт каде што можеш да се информираш од сите области, супер е што не има многу и што сме на различни возрасти таман за споделување на искуства инаку доста се раскажував мислам дека е таман ко за вовед , се надевам дека ке ме прифатите во ваше друштво (имав прилика да прочитам дека сте едно гоолемо семејство) па се надевам дека во тоа семејство ќе има место за уште еден помал член позз до сите
Здраво форумџики пред некој ден и јас се зачленив на форумов иначе ги читам сите ваши мислења уште кога настанал форумов. Иначе сум од Штип мило ми е што ќе се дружиме. Поздрав до сите вас
ДОБРО ВЕ НАЈДОВ( мислам како да прочитав дека несмее 2 мислења едно под друго , но се надевам админ ке ми прости)