И јас сум нова овде веќе неколку дена. Имам 14 години од Скопје сум.. немам дечко (за жал) тоа е тоа ете и јас малце да се претставам..
здраво на сите, јас сум од кавадарци вчера се зачленив на форумов и да ви кажам за почеток доста интересно ми изгледа... Ми се допаѓа поздрав
zravo na site sto se clenovi na ovoj sajt mi se dopagamnogu .inaku jassum srekno mazena iman dve deca masko 10 i kerkicka 2 godini inaku sakam da si po muabetam koga sum slobodna i da si smenime mislenja ..
добре ни дојде...инаку морам да ти кажам твојот ник ми падна во очи,бидејки овде во ит се запишав на курс по труски cicek значи цвеке
Здраво на сите..не е дека сум нова..ама со другиот акаунт неможам да не најавам..така да сеа ќе се дружиме преку овој акаунт.
Здраво и од мене. Долго време го меркав форумов од страна,па редно беше и ја да пишам нешто. Се надевам дека ќе се дружиме Поздрав
Eве здраво и од мене на форумот сум зачленета една недела ,а инаку долго време го посетувам сајтот.Поздрав до сите феминки и се надевам ке се дружиме