кога и да ми затреба некое мислење или некој одговор ,го отварам форумов и барам. ми се допаѓаше има доста корисни теми и муабети па ете ,решив да ви се придружам и јас. инаку Гевгеличанка сум имам 17 години кога сме веќе кај запознавањето..и мило ми е што ќе се дружиме. поздрав феминки
Уште една нова феминка во подем Здраво на сите, мило ми е што конечно си направив профил за дискусија во овој одличен сајт. Па со редоследод на работите да ви се претставам со една кратка содржина. Се запознав со овој сајт сосема случајно, но бидејќи не сум чест корисник на интернет ми требаше време за да смекнам и да бидам длабоко заинтригирана со богатите содржини што ги нуди. По кратко време го открив и форумот и верувам дека сега откако станав дел од Фемина, може да отпочне една забавна размена на информации како и на пријателства. Имам претходно искуство со други форуми, но претежно англсики. Исто така сум била администратор и модератор и верувам дека ќе бидам од еднаква корист на Фемина колку што таа беше до сега за мене. Го поздравувам фактот дека се користи кирилица и исто така ги поздравувам дамите, девојките и фиминистките кои со своето присуство и допринес го направија овој веќе примамлив сајт уште толку понеодолив. Лично за мене, јас сум девојка од Скопје, студирам јазици и во слободно време пишувам и цртам. Ќе ги задржам личните детали за мене од проста причина што сум нова за овој форум. Но можете да ме викате Ариети
Да се запознаеме,ама јас и не сум баш нова феминка.Ова ми е трет профил како го правам.Да,ми требаше ова.Па,се надевам ќе продолжиме со дружба.Бујрм гурабии
Здраво и јас денес само што се зачленив долго време читам и навистина многу ми помогна овој сајт. Поздрав до сите феминки се надевам дека супер ќе се дружиме.
Здрависимооо... Јас сум нова тука,ама веќе оддамна си го пратам форумов,сите сте ми откаченки и се надевам дека ке си се дружиме
Поздрав.. Имам 20 години и сум студентка на Правен факултет, одамна имам корисничко име на Фемина ама не бев активна на форумот..ама во последно време имав многу прашања на кои ги најдов одговорите на овој форум. Се надевам дека и јас ке споделам нешто што ќе ви користи
zdravo na site i jas sum nova tuka mnogu mi se dopaga sajtov mnogu odamna go posetuvam pa resiv i da se registriram se nadevam ke se druzime pozz
Здраво јас се зачленив пред 2-3 дена. Феминките се супер и нивните совети (иначе сакам анонимна да останам)
Здраво на сите,јас сум Стефанија акаунтов е на мајка ми,ама за да не праам нов,јас си го присвоив и од сега јас ќе го користам ) има корисни работи на форумов,до сега не сум била регистрирана и така.. )
Здраво! Имам 18 години и живеам во Скопје. И јас сум нова на форумот. Пред се се зачленив заради забава и дружење, бидејќи имам доста слободно време па би сакала да го искористам за запознавање на позитивни луѓе, а ги има многу на форумов ... Поздрав до сите!
Ми предложија да се зачленам на форумов, знаев од порано дека има форум, но мислев дека е исклучиво женски
Добредојдовте сите ново зачленети и ви посакувам топло добредојде... се надевам дека ќе ви биде добро со нас и ќе бидете активни форумџики и форумџии.