nov clen sum,ama steta trebalo sto ti znam jas 50 nesta da dadam za da vlezam na chat !!!! nema logika.... mozete slobodno da me delitnat administratorite.... iako negogas ubivam vaka vreme moze i da vlezam...... [mod-kirilica:217uz2l2][/mod-kirilica:217uz2l2]
Драги Феминки и јас сум нова на форумов,многу време си го читкам,ама ете конечно се одлучив да станам дел од ова големо семејство и се надевам дека убаво ќе се дружиме,дискутираме и т.н....Добровенајдов и ви посакувам убав ден
Јас сум нова и често ве читам па ајде и јас да се приклучам во оваа ваша заедница веќе наша... Јас сум циганка и си го кажувам тоа не ми смета... Многу се радувам зошто ќе можам да кажам се што сакам тука,да прашам било што и така... Не ги имав прочитано правилата и се заебавав малку ама евф сега ок... Иначе ве молам без навреди поради мојата вера и припадност... Се однесувам како најнормално дејче маќедонче и сум од скопје... Позз до сите
Sekojdnevno otvaram Femina, ama denes resiv da se zaclenam, i sugrna sum deka ke imame dosta ubavi momenti niz forumite Imajte ubavo popladne
Секојдневно отварам фемина па неодамна се зачленив поради некој х причини го немав отворено форумот и еве сега повторно се враќам...се надевам дека ќе имаме доста убави моменти низ форумите
go obozuvam sajtov i mi se dopagaat temite ,se nadevam deka ke se druzime pozdrav do sitehttp://forum.femina.mk/posting.php? ... &start=50#
Здраво јас сум нова вечерва сум малку нервозна и се зачленив на форумот што го чтам подолго време за да се расположам
Здраво девојки...еве уште еден нов член! Ја видов темава и решив да Ве поздравам Се надевам дека ќе се дружиме !
Здраво девојки Се зачленив на форумов лани, но сега ќе почнам да пишувам Инаку ве читам веќе подолго време
Zdravo na site, jas pred eden mesec se zacleniv i da vi kazam bas ste super sekoj den obavezno prvo odev na facebook sega denot ne mi pominuva bez femina,super sre pozdrav Lara
Здраво, девојки Не сум баш нова, од пред некои 2 месеци, ама прво го изманијачив и изначитав цел форум, па дури пред некој ден почнав да пишувам мислења Сакам само да ве поздравам и се надевам на добра дружба Поздрав до сите нови (а и постари) членови
Епа да... Здраво на сите МАШКИ и Женски во Форумов. Машко сум, и веке подолго време го читам форумов. т.е. Почнав откако женсками доби некој нови гледишта на работите, и случајно дознав дека и се од femina.mk . Влегов и почнав да читам по статиите и тоа беше тоа ПОЛН ПОГОДОК. Имав лошо мислење (т.е. сеуште го имам во врска со статиите) бидејки мислам дека се премногу ПРОТИВ МАШКИТЕ, како ние да сме најлосото нешто што постои, само ние изневеруваме, само ние лажеме, ние сме криви за се, ми смета тоа што статиите ги пишуваат женски кој најверојатно се незадовонни од својот живот. РАКА НА СРЦЕ ЗА ФОРУМОВ ШТО СВАРНО МИ СЕ СВИЃА, И МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ ПОСЕЕН ДЕЛ КАДЕ ЌЕ МОЖАТ ДА СИ КОМУНИЦИРААТ И МАШКИ И ЖЕНСКИ хаха а профилот си го направив сабајле Ете реш моето мислење веднаш да го пшам а не само да си го промрморам во себе... Поздрав до сите, и да се вклопам малце во форумов па овој делов што го спомнам ЗАЕДНИЧКИОВ може и ке го отворам. А и едно мало прашење ус пат... ДАЛИ ВИ СМЕТА ШТО ИМА И МАШКИ НА ФОРУМОВ?