Здравоооо не сум нова пред 1 месец се зачленив ама поздрав сепак се сметам за нова Мислам дека имате забележано дека сум доста активна И јас прво само читав па после решив да се зачленам и редовно ја''посетувам'' фемина,а за машките не ми сметаат баш мислам дека можат да ни дадат добар совет...Поздрав со сите .Пријатен ден...
Здравоо сега се зачленив Се надевам дека добро ке бидам прифатена во форумов и дека ке можеме да си помагаме
Не сум многу нова на форумов, веќе има 3/4 месеци мислам, но сакам да им кажам на сите нови феминки дека форумов вреди и дека е многу добар начин за да се пронајдат нови пријателки и добри искуства Добредојдовте
оддамна ве читкам ,и пред некој недела дена решив да се зачленам ,форумов е полн погодок јас сум Cataleya од ск ,имам 19 години ,скоро верена ,горе доле задоволна од животот .... доволно е за сега
Здраво форумџики! Јас сум една од ептен новите членки на форумот! Ве читам веќе некое време и едноставно морав да ви се придружам! Се надевам дека за брзо време ке се влопам во вашиот 'начин на живот'. Еден огромен поздрав до сите!