zdravo i od mene, eve i jas se zacleniv pred nekoe vreme so nov profil. mnogu mnogu odamna ve citam no nikogas ne bev aktivna. Eve sega sakam da sum del od ovoj interesen sajt. . Zadovolna od zivotot blagodarenie na Bog, blagoslovena so 3 prekrasni decinja site maski i srekna so mojot soprug. se vikam Natasha ziveam vo Tetovo . bidete pozdrveni site koi ste clenovi na ovoj forum. pozdravce
Јас сум одамна присутна тука, но скоро една година немав ништо коментирано, а и во темава никогаш не сум коментирала, па ова ми е нешто како comeback, бидејќи вчера почнав пак активно да делам мислења. Го обожавам форумов, најдобро место на нет.
Го имам некое време профилов ама до скоро не коментирав.Се уклучив пред некој ден и најдов интересни теми на кои можам да коментирам и така ми стана интересно.Овде можат да се најдат многу убави работи.
здраво на сите после некое време и јас еве да пишам инаку веке некое време сум регистрирана тука и пријатно сум изненадена ..супер си е форумов многу работи ке прочиташ ..и што знаеш и што незнаеш
kikkki ti blagodarime za toploto dobredojde vo forumot. se nadevam deka ke se druzime i ke se zabavuvame pozdrav i imaj ubav den
дечки добро ни дојдовте се знае дека тука е забавно..не по габе се вика клуб фемина и е најпознат уживајте девојки
Здраво имате уште еден член спремен за споделување,дебатирање,критика и пофалби без никакви предрасуди