здраво.....јас сум од вчера.......инаку сум касап од Велес...работам во една локална месарница..........оженет со две машки деца......37 години.......
и јас сум нова на форумов. ве следам некое време, па решив ајде да се зачленам. се надевам добра забава летовоо
^ Немој толку топло кај ги трпиме овие жештини... Инаку јас во петокот правев 1 година на форумот Добредојдовте сите нови, гледам пуно има.
Има има, нека има ...не е страшно што има нови членови,барем да не се банални корисници,друго не е страшно. ........
zdravo do site vo forumov stvarno e super jas sum zacleneta nekade tri meseci sigurno i sekoj den si naogam nekoja tema za razgleduvanje inace jas sum od radovis imam 31 god vo brak super funkcionira me imam dve deca masko i devojce moite se malku po golemi i poveke imam vreme za fejzbuk pa cesto sum prisutna zatoa pozdrav za site ovdeka dobro e sto se druzime i sto spodeluvame mislenja od site sveri na zivotot [mod-kirilicapvq4deo][/mod-kirilicapvq4deo]
~Хохо, јас пред недела ипол-две, направив 1 година на форумов! Инаку, на сите новодојдени, добродојдовте, чекаме да се покажете со квалитетни мислења!
Епа зависи за кого квалитетни,за некој се за некој не се ,сите сме различни и различно размислуваме...
Здравоо , јас сум нова на форумов веќе година читам најразлични теми и многу ми се допадна , така да решив да си направам и јас account. Се надевам дека ќе се дружиме )
Поради оправдани причини бев приморана да направам нов профил. Се запознаваме по втор пат, мило ми е.
Здраво девојки и од мене,одамна ве посетувам и ве Читкам,еве денес се заЧленив на форумов па се надевам ке се друЖиме!!! поз4e...