Zdravo na site! jas sum nova clenka na femina. Majka sum na 3 godisno devojce. Se nadevam deka ke se druzime tuka i ke si razmenuvame iskustva.
zdravo i jas od neodamna se zacleniv a ve citam od poodamna se nadevam ke se druzime i razmenuvame iskustva pozdrav
Здраво јас сум нова овде денес ви се придужив во друштвото, од Штип сум и се надевам дека ке се забавуваме и ке поминеме убав период заедно <333
zdravo,jas ne sum bas od denes zacleneta ama sega ja vidov temata,od kumanovo sum i srekna majka na dve momcinja
феминки, здраво и од мене. Се надевам ќе се дружиме почесто од денес, иако скоро секој ден сум на форумов од денеска еве и официјално.
Добро дојдовде феминки! Ladyantebellum,gavolica4,badgirl2,chocolate...girl,novaci,babymama Еве како што е редот да ве почастам со едно кафе и нешто блачко
Zdravoo devojki,jas sum esperansa777 redovno ve citam i konecno da se registriram,se nadevam ke se druzime. ps.izvinete za latinicata
И јас сум нова членка на овој форум,денеска се зачленив. Многу ја сакам странава и сакам да споделувам искуство. Се надевам дека ке се дружиме...
И јас сум нова на форумов, веќе долго време ве читам ама денес се зачленив..па се надевам дека ке се дружиме
здравоо,и јас сум нова на форумов,следев и читав доста долго време но се зачленив вчера,мислам дека ќе бидам доста активна.За се што ми требаше си прочитав совети,и се пронајдов во многу ситуации и мило ми е што постои ваков форум каде што си споделуваме некои "тајни" кои не ги кажуваме ни на најблиските.би сакала да продолжам да се советувам овде иако никој на форумов не се знае кој е.мило ми е
здраво на сите , јас вчера се регистрирав се надевам дека ќе имаме прекрасна дружба поззз .. до ситее mwaaa