Здраво на сите феминки јас сум нова, сега се зачленувам и имам 15 години во Август ќе наполнам 16 поздрав до сите и се надевам дека ќе се дружиме сите заедно
Здравоооо,зачленета сум од пред некое време,само не се логирав-инаку редовно ве читам,па од денес здравје ќе бидат активна на форумов.Се надевам на добра дружба и добри совети.
Обично веднаш на форумите кога се регистрирам ја наоѓам темава за запознавање, ама сеа се запишав по темиве Hi и од мене Конечно ми текна да се регистрирам. Знам дека многу сум заразена со форуми затоа и си дадов малку простор пред да се регистрирам... Се читаме
Кој сака да се запознаеме нека пише во л.п од 16 до 18 год по можност да е од стумица да се подружиме инаку јас сум Зорица 16 скоро 17 и сакам да запознавам нови личности
Здраво и јас сега брзо се зачленив на форумов и ми се допаѓа се на него инаку редовна сум на форумов како што кажа и x3x поздрав до сите феминстки
Конечно и јас се регистрирав на форумов, иако веќе со години го 'мањачам' Еден топол поздрав до сите од мене
Здраво девојки! И јас сум нова на форумов иако сум зачленета од дамна, од денес почнав да го користам форумов. Очекувам добра дружба и нови пријателства!
и јас сега конечно се регистрирав,и пишувајки мислења на други теми сосема случајно ја пронајдов и оваа јас сум Xелена,од куманово сум,и имам скоро 15 години,кој сака да се дружиме нека пише во лп огромен поздрав до сите,многу бакнежи,и едно големо FORUMOV E PREKRASEN